En directe

Eleccions generals: debat a 8

Vicent Sanchis, director de TV3, modera el debat entre els candidats de les principals forces polítiques a Catalunya

Avui, a partir de les 21.55, TV3, Catalunya Ràdio i el portal 324.cat oferiran el debat de les eleccions al Congrés dels Diputats del 10N amb els candidats de les principals formacions que hi concorren. Vicent Sanchis, director de Televisió de Catalunya, en serà el moderador.

Han confirmat l'assistència al debat Gabriel Rufián (Esquerra Republicana), José Zaragoza, en substitució de Meritxell Batet (Partit dels Socialistes de Catalunya), Jaume Asens (En Comú Podem), Laura Borràs (Junts per Catalunya), Inés Arrimadas (Ciutadans), Cayetana Álvarez de Toledo (Partit Popular), Ignacio Garriga (Vox) i Mireia Vehí (CUP).

El debat durarà dues hores i serà obert. Qualsevol dels participants podrà sotmetre a discussió el tema que cregui oportú quan s'incorpori en el debat, rebatent les intervencions dels altres. En qualsevol cas, el moderador garantirà que es parli de forma àmplia de tots els temes i amb igualtat per a cada formació.

Durant el debat es cronometraran les intervencions de cada candidat perquè sigui conscient de la gestió del seu temps i perquè cadascú acabi parlant la mateixa estona.

Debat amb subtítols i amb llengua de signes catalana

TV3 emetrà el debat amb subtítols per a les persones sordes –tal com fa des del 2003– i també a través del 3/24 amb llengua de signes catalana per a persones sordes signants.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut