Aniol Florensa, director de l'"APM?"; Adrià Serra, cap de Continguts Digitals i Estratègia Transmèdia de la CCMA i Jordi Pi, coordina…
Aniol Florensa, director de l'"APM?"; Adrià Serra, cap de Continguts Digitals i Estratègia Transmèdia de la CCMA i Jordi Pi, coordinador de Continguts de TV3, recollint el premi
Reconeixement del públic

El TikTok de l'"APM?" guanya el premi al millor partner de comèdia als Premis For You Fest 2022

L'"APM?" ha estat el guanyador als Premis For You Fest de TikTok en la categoria de partner de contingut, modalitat de comèdia, pel seu perfil @APM_oficial a la plataforma

El TikTok del programa d'humor i sàtira de TV3 '"APM?" ha guanyat el premi al millor partner de comèdia de TikTok Espanya als For You Fest 2022. Un guardó que demostra un cop més la capacitat de resiliència del programa, que evoluciona el format per adaptar-lo a totes les plataformes.

Amb aquests premis, que enguany han celebrat la segona edició, TikTok vol "reconèixer la creativitat, la diversitat i el talent de la comunitat estatal a la plataforma". És el mateix públic que, amb les seves votacions, escull els perfils favorits de l'any en diverses categories.

"APM?", líder i pioner a les xarxes

El programa ha començat aquest any la 19a temporada. Va néixer com un programa especial el 14 de juliol del 2004 i l'any 2005 va passar a ser un espai setmanal de vint minuts. Actualment és el programa d'entreteniment més veterà de TV3.

Té 223.000 seguidors a TikTok, 545.000 seguidors a Facebook, 254.000 a Twitter, 69.500 subscriptors a YouTube, més de 86.000 seguidors a Instagram i és el primer programa de TV3 amb un canal a Twitch. Això el converteix en el programa de la CCMA líder absolut a les xarxes socials.

I és a les xarxes on els responsables del programa ho han celebrat:

També han felicitat l'"APM?" Cristian Trepat, director de l'Àrea de Continguts i Programació de TV3, i Adrià Serra, cap de Continguts Digitals i Estratègia Transmèdia de la CCMA.

L'"APM?" va ser guardonat el 2014 amb el Premi Ondas al millor programa de televisió d'àmbit no estatal.

Anar al contingut