Una pel·lícula participada per TV3

El thriller fantàstic "Visitant", amb Iria del Río, arriba als cinemes

Iria del Río protagonitza "Visitant", un thriller de ciència-ficció d'Alberto Evangelio, nominat a millor pel·lícula i director al Festival de Sitges 2021.

La pel·lícula de terror psicològic "Visitant", d'Alberto Evangelio, s'estrena als cinemes el 11 de febrer. La seva estrena oficial va ser al Festival de Sitges Fantàstic de Barcelona 2021, en què va estar nominada a millor pel·lícula i millor direcció.

Amb una atmosfera opressiva, la protagonista (Marga) descobreix un portal dimensional que la duu a qüestionar els camins que va triar en la seva vida. El que sembla una història intimista, aviat es converteix en un thriller fantàstic on la tensió creix fins al final.

'Visitant', el thriller de ciència ficció protagonitzat per Iria del Río
"Visitant", el thriller de ciència-ficció protagonitzat per Iria del Río

A poc a poc descobrim que aquest fantasma que l'aterreix realment és una altra Marga que habita en un univers alternatiu, i que pot creuar a la realitat de la nostra protagonista en forma d'ens invisible. A partir d'aquest punt, el llargmetratge pren un camí cap a la ciència-ficció, endinsant-se en el terreny de les realitats paral·leles.

A nivell visual, "Visitant" té un look naturalista, amb una estètica molt cuidada. Fa servir recursos visuals i sonors propis de clàssics del cinema fantàstic que ajuden a il·lustrar els viatges entre tots dos mons i que converteixen "Visitant" en un film amb un univers únic.

Iria del Río ("Les de l'hoquei") és la Marga, i encapçala el repartiment, junt amb Miquel Fernández ("Durante la tormenta"), Jan Cornet ("Barcelona, nit d'estiu") i Sandra Cervera. Completen el càsting Carles Sanjaime, Pep Ricart i Imma Sancho.

Jan Cornet i Miquel Fernández, a 'Visitant'
Jan Cornet i Miquel Fernández, a "Visitant"

Amb guió de Marcos Gisbert i Alberto Evangelio, "Visitant" ha estat nominat a millor pel·lícula als Premis Gaudí 2022, a millor guió, actriu i millor música (Carlos M. Jara) als Blogos de Oro i també a millor director i millor pel·lícula, al Fancine 2021 (Festival de Cine de la Universitat de Màlaga).

"Visitant" té la direcció de fotografia de Guillem Oliver i és una producció de Beniwood Productiones, Chester Media Productiones, Life &Pictures, The other side films, amb la participació de TV3, IVC, Crea SGR, Ministeri de Cultura i À Punt Mèdia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut