• El retrobament
  Veure vídeo

  El retrobament

  TV3 presenta l'última edició d'"El Talp", un making-of amb els moments més interessants del programa i sobre com han viscut els concursants l'experiència, amb escenes inèdites del rodatge.


  Ara que ja hi ha guanyador, la Núria, i que s'ha revelat la personalitat dell Talp, la Gemma, el programa proposa una revisió del rodatge, amb els moments més interessants, amb una mostra del que ha passat més enllà del que han mostrat les càmeres i amb les opinions dels concursants.

  Les últimes edicions d'"El talp" han atret més que mai l'atenció dels teleespectadors. A mesura que s'acostava el desenllaç, l'interès per saber qui era l'intrús es feia més manifest. El penúltim capítol, en què es feia la darrera eliminació, va ser vist per 336.000 espectadors (5,5%) amb una quota de pantalla del 21,2%, però els espectadors van haver d'esperar fins al dia 31 per conèixer la identitat de l'intrús i la del guanyador. El capítol final, el 9, va ser seguit per 498.000 espectadors (8,1%) i va obtenir una quota de pantalla gairebé del 30% (29,7%), xifra que el va convertir en el sisè programa més vist del dia de Cap d'Any.

  "El talp " és un espai dirigit per Ramon Anglès, realitzat per Lluís Bernabé, produït per Josep Maria Casellas i presentatper Pol Izquierdo. La direcció executiva és de Carme Basté i el cap de producció és Oriol Sala Patau. El programa és una producció de Televisió de Catalunya en col·laboració amb Four Luck Banana en un format ideat per TTTI bvba i produït originalment per Woestijnvis.

  TV3 presenta l'última edició d'"El Talp", un making-of amb els moments més interessants del programa i sobre com han viscut els concursants l'experiència, amb escenes inèdites del rodatge. Ara que ja hi ha guanyador, la Núria, i que s'ha revelat la personalitat dell Talp, la Gemma, el programa proposa una revisió del rodatge, amb els moments més interessants, amb una mostra del que ha passat més enllà del que han mostrat les càmeres i amb les opinions dels concursants. Les últimes edicions d'"El talp" han atret més que mai l'atenció dels teleespectadors. A mesura que s'acostava el desenllaç, l'interès per saber qui era l'intrús es feia més manifest. El penúltim capítol, en què es feia la darrera eliminació, va ser vist per 336.000 espectadors (5,5%) amb una quota de pantalla del 21,2%, però els espectadors van haver d'esperar fins al dia 31 per conèixer la identitat de l'intrús i la del guanyador. El capítol final, el 9, va ser seguit per 498.000 espectadors (8,1%) i va obtenir una quota de pantalla gairebé del 30% (29,7%), xifra que el va convertir en el sisè programa més vist del dia de Cap d'Any. "El talp " és un espai dirigit per Ramon Anglès, realitzat per Lluís Bernabé, produït per Josep Maria Casellas i presentatper Pol Izquierdo. La direcció executiva és de Carme Basté i el cap de producció és Oriol Sala Patau. El programa és una producció de Televisió de Catalunya en col·laboració amb Four Luck Banana en un format ideat per TTTI bvba i produït originalment per Woestijnvis.

 • El desenllaç
  Veure vídeo

  El desenllaç

  El novè capítol revelarà la identitat de l'intrús i del guanyador i explicarà l'estratègia del Talp a l'hora de boicotejar les proves i de desviar sospites al llarg de tota la sèrie.

  El novè capítol revelarà la identitat de l'intrús i del guanyador i explicarà l'estratègia del Talp a l'hora de boicotejar les proves i de desviar sospites al llarg de tota la sèrie.

 • La última prova
  Veure vídeo

  La última prova

  QUEDEN 3 CONCURSANTS I UN D'ELLS ÉS EL TALP


  Només queden la Núria, la Gemma i el Ferran i un d'ells és El Talp. Els tres supervive
  nts del programa hauran de fer una gimcana de proves a Barcelona i, al final del capítol, un d'ells quedarà eliminat. S'hauran acabat les sospites. Quedaran dos concursants: un és l'intrús; l'altre, el guanyador. Però els espectadors no ho sabran fins al dia 31.


  Serà l'últim capítol en què els concursants han de respondre el qüestionari sobre El Talp. El moment clau perquè l'espectador pugui descobrir qui és El Talp és el mateix moment en què es faci l'eliminació d'un dels tres. El guanyador sabrà que és el guanyador, perquè sap que ell no és l'intrús, però no diran res, es mantindrà el misteri fins al capítol següent. Per això és important estar atent a la reacció dels dos finalistes.


  Les proves

  TAULES I TAULONS: els tres últims supervivents del Talp han de superar una estructura de taules, d'una banda a una altra de l'Arc del Triomf de Barcelona, passant d'una taula a una altra amb l'ajuda de dos taulons de fusta. A mig camí, descobriran que cal molt d'enginy i una mica de valor, quan un tauló sol no serveix per accedir a la taula següent... i que cal caminar sobre el buit.

  EL METRO DELS ELIMINATS: els set eliminats en els capítols anteriors tornen per sorpresa al programa en una prova al metro de Barcelona que pot resultar decisiva en el desenllaç de la sèrie. El compromís del treball en equip estarà en perill davant de la possibilitat de guanyar el concurs posant en joc les amistats fetes durant tota la sèrie.

  HABITACIONS AMB VISTES: un joc diabòlic, amb els tres personatges tancats cada un en una habitació d'hotel i amb la necessitat de descobrir-hi pistes i de transmetre-les als companys per poder superar una prova valorada en 6 mil euros. Com han de fer-ho si ni saben els números de les seves habitacions, una de les quals està completament a les fosques?

  QUEDEN 3 CONCURSANTS I UN D'ELLS ÉS EL TALP Només queden la Núria, la Gemma i el Ferran i un d'ells és El Talp. Els tres supervivents del programa hauran de fer una gimcana de proves a Barcelona i, al final del capítol, un d'ells quedarà eliminat. S'hauran acabat les sospites. Quedaran dos concursants: un és l'intrús; l'altre, el guanyador. Però els espectadors no ho sabran fins al dia 31. Serà l'últim capítol en què els concursants han de respondre el qüestionari sobre El Talp. El moment clau perquè l'espectador pugui descobrir qui és El Talp és el mateix moment en què es faci l'eliminació d'un dels tres. El guanyador sabrà que és el guanyador, perquè sap que ell no és l'intrús, però no diran res, es mantindrà el misteri fins al capítol següent. Per això és important estar atent a la reacció dels dos finalistes. Les proves TAULES I TAULONS: els tres últims supervivents del Talp han de superar una estructura de taules, d'una banda a una altra de l'Arc del Triomf de Barcelona, passant d'una taula a una altra amb l'ajuda de dos taulons de fusta. A mig camí, descobriran que cal molt d'enginy i una mica de valor, quan un tauló sol no serveix per accedir a la taula següent... i que cal caminar sobre el buit. EL METRO DELS ELIMINATS: els set eliminats en els capítols anteriors tornen per sorpresa al programa en una prova al metro de Barcelona que pot resultar decisiva en el desenllaç de la sèrie. El compromís del treball en equip estarà en perill davant de la possibilitat de guanyar el concurs posant en joc les amistats fetes durant tota la sèrie. HABITACIONS AMB VISTES: un joc diabòlic, amb els tres personatges tancats cada un en una habitació d'hotel i amb la necessitat de descobrir-hi pistes i de transmetre-les als companys per poder superar una prova valorada en 6 mil euros. Com han de fer-ho si ni saben els números de les seves habitacions, una de les quals està completament a les fosques?

 • El romànic
  Veure vídeo

  El romànic

  Alta Ribagorça

  - CONCURSANTS: Gemma Sabaté, Núria Sabaté, Joan Turu, Ferran Terrades, Mònica Gelada.

  - 1A PROVA: Han de fer
  5 quilòmetres en una hora a peu, amb bicicleta i amb cotxe, amb una diferència entre els equips de 15 a 20 minuts. La Núria i la Gemma caminen, el Josep i el Ferran van amb bicicleta i la Gemma puja amb cotxe. Hi ha un obstacle enmig del camí: pedres i troncs. Exempció: qui entri abans o després del límit de temps. PROVA SUPERADA: guanyen 3000 euros.

  - 2A PROVA: El Ferran i el Josep juguen a bitlles. PROVA SUPERADA: guanyen 1000 euros. La Gemma i la Mònica juguen al dominó. PROVA SUPERADA: guanyen 1500 euros. La Núria ha de fer girar un cercle, la rulla. PROVA NO SUPERADA: perd 500 euros.

  - La Mónica rep una fotografia en color del talp i la comparteix amb els altres concursants.

  - 3A PROVA: Límit de temps 2 hores. La Mónica i el Ferran han de trobar el Graal de la Vall de Boí i dirigir l'altre equip, la Núria, la Gemma i el Josep, amb les pistes que van trobant en un llibre en llatí. La Gemma s'ha de fer passar per una guia turística professional i l'examina la Cristina Castellà, guia del romànic. La Gemma, la Núria i el Josep han de superar 3 proves: col·locar en 3 cercles la mateixa quantitat de vi (no superada), trencaclosques (prova no superada), punteria (prova superada). Tot l'equip escull correctament el graal. PROVA NO SUPERADA: però han encertat el graal i guanyen 1000 euros.

  - CONCURSANT ELIMINAT: Josep Turu.

  Alta Ribagorça - CONCURSANTS: Gemma Sabaté, Núria Sabaté, Joan Turu, Ferran Terrades, Mònica Gelada. - 1A PROVA: Han de fer 5 quilòmetres en una hora a peu, amb bicicleta i amb cotxe, amb una diferència entre els equips de 15 a 20 minuts. La Núria i la Gemma caminen, el Josep i el Ferran van amb bicicleta i la Gemma puja amb cotxe. Hi ha un obstacle enmig del camí: pedres i troncs. Exempció: qui entri abans o després del límit de temps. PROVA SUPERADA: guanyen 3000 euros. - 2A PROVA: El Ferran i el Josep juguen a bitlles. PROVA SUPERADA: guanyen 1000 euros. La Gemma i la Mònica juguen al dominó. PROVA SUPERADA: guanyen 1500 euros. La Núria ha de fer girar un cercle, la rulla. PROVA NO SUPERADA: perd 500 euros. - La Mónica rep una fotografia en color del talp i la comparteix amb els altres concursants. - 3A PROVA: Límit de temps 2 hores. La Mónica i el Ferran han de trobar el Graal de la Vall de Boí i dirigir l'altre equip, la Núria, la Gemma i el Josep, amb les pistes que van trobant en un llibre en llatí. La Gemma s'ha de fer passar per una guia turística professional i l'examina la Cristina Castellà, guia del romànic. La Gemma, la Núria i el Josep han de superar 3 proves: col·locar en 3 cercles la mateixa quantitat de vi (no superada), trencaclosques (prova no superada), punteria (prova superada). Tot l'equip escull correctament el graal. PROVA NO SUPERADA: però han encertat el graal i guanyen 1000 euros. - CONCURSANT ELIMINAT: Josep Turu.

 • La muntanya
  Veure vídeo

  La muntanya

  - El Pallars.

  - CONCURSANTS: Josep Turu, Gemma Sabaté, Manel López, Núria Esteve, Ferran Terrades, Mónica

  Gelada.

  /> - 1A PROVA: L'actor Carles Canut presenta la prova. La Mònica, la Núria, el Ferran i el Manel han de descobrir la causa de la mort de l'Elvira Sallés i trobar el camí cap al poble de l'Espluga de Cuberes, on passaran la nit. No tenen límit de temps. 1er enigma: La Mònica i el Manel, amb l'ajuda de Lluís Capdevila, fan escalada per trobar una carta penjada del Salt de la Núvia. Causa de la mort, suïcidi. Superat. 2on enigma: La Mónica, el Manel, el Ferran i la Núria, seguint les instruccions de la carta, troben el camí a l'Espluga de Cuberes. Superat. PROVA SUPERADA: guanyen 2000 euros.

  - 2A PROVA: La Gemma i el Josep han de portar un ramat d'ovelles a un tancat amb l'ajut d'un gos que ells escullen. S'equivoquen de gos d'atura i el ramat es dispersa. 45 minuts. PROVA NO SUPERADA: perden 2500 euros.

  - 3A PROVA: Per parelles: Ferran i Mònica, Gemma i Núria, i Josep i Manel, han de mantenir encès un foc durant mitja hora, però tenen aigua per apagar el foc i guanyar 2 exempcions. PROVA SUPERADA: guanyen 3000 euros.

  - Els concursants fan barranquisme pel Barranc de l'Infern dirigits per Joan Belmonte.

  - 4A PROVA: S'ha de muntar un raid i baixar pel riu Noguera Pallaresa durant 5 quilòmetres, ajudats per Miquel Gordó. PROVA NO SUPERADA: perden 4000 euros.

  - Els concursants parlen entre ells per parelles amb qui sospiten que és el talp.

  - CONCURSANT ELIMINAT: Manel López.

  - El Pallars. - CONCURSANTS: Josep Turu, Gemma Sabaté, Manel López, Núria Esteve, Ferran Terrades, Mónica Gelada. - 1A PROVA: L'actor Carles Canut presenta la prova. La Mònica, la Núria, el Ferran i el Manel han de descobrir la causa de la mort de l'Elvira Sallés i trobar el camí cap al poble de l'Espluga de Cuberes, on passaran la nit. No tenen límit de temps. 1er enigma: La Mònica i el Manel, amb l'ajuda de Lluís Capdevila, fan escalada per trobar una carta penjada del Salt de la Núvia. Causa de la mort, suïcidi. Superat. 2on enigma: La Mónica, el Manel, el Ferran i la Núria, seguint les instruccions de la carta, troben el camí a l'Espluga de Cuberes. Superat. PROVA SUPERADA: guanyen 2000 euros. - 2A PROVA: La Gemma i el Josep han de portar un ramat d'ovelles a un tancat amb l'ajut d'un gos que ells escullen. S'equivoquen de gos d'atura i el ramat es dispersa. 45 minuts. PROVA NO SUPERADA: perden 2500 euros. - 3A PROVA: Per parelles: Ferran i Mònica, Gemma i Núria, i Josep i Manel, han de mantenir encès un foc durant mitja hora, però tenen aigua per apagar el foc i guanyar 2 exempcions. PROVA SUPERADA: guanyen 3000 euros. - Els concursants fan barranquisme pel Barranc de l'Infern dirigits per Joan Belmonte. - 4A PROVA: S'ha de muntar un raid i baixar pel riu Noguera Pallaresa durant 5 quilòmetres, ajudats per Miquel Gordó. PROVA NO SUPERADA: perden 4000 euros. - Els concursants parlen entre ells per parelles amb qui sospiten que és el talp. - CONCURSANT ELIMINAT: Manel López.

 • El riu
  Veure vídeo

  El riu

  QUEDEN 7 CONCURSANTS I UN D'ELLS ÉS EL TALP

  En la quarta edició d'"El Talp", els set concursants que queden hauran de superar més proves
  de risc, d'habilitat i d'intel·ligència al Delta de l'Ebre.

  Després de les eliminacions de la Montserrat, la Roser i el Jaume, aquesta setmana, la Núria, la Gemma, la Mònica, l'Engelbert, el Ferran, el Manel i el Josep hauran de superar en equips aquestes proves:


  GLOBUS I ANDRÒMINES

  Un globus aerostàtic a trenta metres sobre l'Ebre i una tirolina fins a l'altre costat del riu. I encara més: un itinerari de més de sis kilòmetres pel riu amb diversos vehicles aquàtics, des d'una canoa de competició fins a una barqueta de rems inflable.

  TOMÀQUETS VERDS FREGITS

  De nit en un centre comercial. El repte: obtenir productes diversos i evitar, al mateix temps, els vigilants armats. Un dels concursants els ajuda gràcies a la visió de les càmeres de seguretat... però també pot jugar a favor dels vigilants. I tots tenen una opció terrible: eliminar els companys per salvar-se tot sol.

  SUMA RESTA

  Un grup resol qüestions relacionades amb el parc natural del Delta de l'Ebre. Al mateix temps, l'altre grup supera proves al voltant de l'arròs en una festa popular a Deltebre. Allà coneixen que, mentre ells sumen, els seus companys, innocents, estan restant. Com ho resoldran?

  QUEDEN 7 CONCURSANTS I UN D'ELLS ÉS EL TALP En la quarta edició d'"El Talp", els set concursants que queden hauran de superar més proves de risc, d'habilitat i d'intel·ligència al Delta de l'Ebre. Després de les eliminacions de la Montserrat, la Roser i el Jaume, aquesta setmana, la Núria, la Gemma, la Mònica, l'Engelbert, el Ferran, el Manel i el Josep hauran de superar en equips aquestes proves: GLOBUS I ANDRÒMINES Un globus aerostàtic a trenta metres sobre l'Ebre i una tirolina fins a l'altre costat del riu. I encara més: un itinerari de més de sis kilòmetres pel riu amb diversos vehicles aquàtics, des d'una canoa de competició fins a una barqueta de rems inflable. TOMÀQUETS VERDS FREGITS De nit en un centre comercial. El repte: obtenir productes diversos i evitar, al mateix temps, els vigilants armats. Un dels concursants els ajuda gràcies a la visió de les càmeres de seguretat... però també pot jugar a favor dels vigilants. I tots tenen una opció terrible: eliminar els companys per salvar-se tot sol. SUMA RESTA Un grup resol qüestions relacionades amb el parc natural del Delta de l'Ebre. Al mateix temps, l'altre grup supera proves al voltant de l'arròs en una festa popular a Deltebre. Allà coneixen que, mentre ells sumen, els seus companys, innocents, estan restant. Com ho resoldran?

 • La terra
  Veure vídeo

  La terra

  En la tercera edició d'"El Talp", els vuit concursants que queden hauran de superar més proves de risc, d'habilitat i d'intel·ligència a la Conca de Barberà.


  Després de les eliminacions de la Montserrat i la Roser, aquesta setmana, la Núria, la Gemma, la Mònica, l'Engelbert, el Ferran, el Manel, el Josep i el Jaume hauran de superar en equips aquestes proves:

  TRACTORS A CEGUES

  Cada parella de concursants ha de portar un tractor per un itinerari complicat. Un porta el volant a cegues, l'altre el dirigeix a distància. Per passar la prova, han d'arribar tots al mateix temps.

  LLIBRES SOBRE RODES

  Els vuit concursants supervivents han de resoldre vertiginosament enigmes literaris a la biblioteca de Montblanc. Cada encert permetrà que un d'ells pugi a la tartana que fa un itinerari per la ciutat medieval. Quan acabi el circuit, tots hauran de ser dalt de la tartana.

  COLLITA DEL 2003

  Una immersió en la cultura del vi. La meitat dels concursants han d'aprendre a distingir les varietats del raïm mitjançant grans i fulles. Després, hauran de competir contra els campions locals trepitjant raïm. Els altres superaran la seva prova si saben apreciar les subtilitats dels vins en un tast gairebé a cegues.

  I com sempre, un d'ells posarà pals a les rodes... És el talp

  En la tercera edició d'"El Talp", els vuit concursants que queden hauran de superar més proves de risc, d'habilitat i d'intel·ligència a la Conca de Barberà. Després de les eliminacions de la Montserrat i la Roser, aquesta setmana, la Núria, la Gemma, la Mònica, l'Engelbert, el Ferran, el Manel, el Josep i el Jaume hauran de superar en equips aquestes proves: TRACTORS A CEGUES Cada parella de concursants ha de portar un tractor per un itinerari complicat. Un porta el volant a cegues, l'altre el dirigeix a distància. Per passar la prova, han d'arribar tots al mateix temps. LLIBRES SOBRE RODES Els vuit concursants supervivents han de resoldre vertiginosament enigmes literaris a la biblioteca de Montblanc. Cada encert permetrà que un d'ells pugi a la tartana que fa un itinerari per la ciutat medieval. Quan acabi el circuit, tots hauran de ser dalt de la tartana. COLLITA DEL 2003 Una immersió en la cultura del vi. La meitat dels concursants han d'aprendre a distingir les varietats del raïm mitjançant grans i fulles. Després, hauran de competir contra els campions locals trepitjant raïm. Els altres superaran la seva prova si saben apreciar les subtilitats dels vins en un tast gairebé a cegues. I com sempre, un d'ells posarà pals a les rodes... És el talp

 • El segrest
  Veure vídeo

  El segrest

  En la segona edició d'"El Talp", els nou concursants que queden hauran de superar més proves de risc, d'habilitat i d'intel·ligència a l'Empordà.

  EL SEGREST
  Un dels concursants és segrestat de matinada. Els altres han d'intentar alliberar-lo en un espectacular desplegament per l'aire i el subsòl del castell de Sant Ferran de Figueres. Per primer cop, un dels concursants tindrà l'oportunitat de trair el grup a canvi d'evitar la pròxima eliminació.

  SUQUET AMB LLAMÀNTOL
  Dos grups amb feines feixugues: els uns han de pescar i preparar un suquet, els altres han de portar un llamàntol fins al restaurant amb uns vehicles atrotinats. Mentrestant, els que queden passen un matí envoltats de luxes paradisíacs. Però poden destruir els guanys aconseguits pels companys.

  I... un d'ells és el talp, un infiltrat a qui els altres han de descobrir. Dimecres hi haurà una nova eliminació. Serà la persona que conegui menys coses de l'intrús.

  En la segona edició d'"El Talp", els nou concursants que queden hauran de superar més proves de risc, d'habilitat i d'intel·ligència a l'Empordà. EL SEGREST Un dels concursants és segrestat de matinada. Els altres han d'intentar alliberar-lo en un espectacular desplegament per l'aire i el subsòl del castell de Sant Ferran de Figueres. Per primer cop, un dels concursants tindrà l'oportunitat de trair el grup a canvi d'evitar la pròxima eliminació. SUQUET AMB LLAMÀNTOL Dos grups amb feines feixugues: els uns han de pescar i preparar un suquet, els altres han de portar un llamàntol fins al restaurant amb uns vehicles atrotinats. Mentrestant, els que queden passen un matí envoltats de luxes paradisíacs. Però poden destruir els guanys aconseguits pels companys. I... un d'ells és el talp, un infiltrat a qui els altres han de descobrir. Dimecres hi haurà una nova eliminació. Serà la persona que conegui menys coses de l'intrús.

 • La trobada
  Veure vídeo

  La trobada

  - Concursants: Roser Barreda, Núria Esteve, Mònica Gelada, Manel López, Jaume Mimó, Engelbert Montalà, Montserrat Pahisa, Gemma Sabaté, Ferran Terrades i Josep Turu.

  - 1era prova: Cap de Creus: En Josep, Ferran, Manel, Engelbert i Núria han de saltar des d'una grua, situada en un penyasegat, lligats a una goma elàstica. En Jaume, Gemma, Mònica, Roser i Montserrat saltaran des de 4 mil metres amb paracaigudes.Tots passen la prova.

  - 2ona prova: Portlligat: La memorització de les seves dades personals (edat, pes, alçada...) els dóna les pistes per cercar a la badia de Portlligat les claus que els permetran passar confortablement la primera nit a l'aire lliure. Passen la prova amb una penalització.

  - 3a prova: Cadaqués, Portlligat i Figueres: Repartits en petits equips comunicats i contrarellotge, els concursants han de resoldre enigmes sobre la vida i l'obra de Dalí. Només aconsegueixen superar una mínima part de la prova.

  - Concursant eliminat: Montserrat Pahisa

  - Concursants: Roser Barreda, Núria Esteve, Mònica Gelada, Manel López, Jaume Mimó, Engelbert Montalà, Montserrat Pahisa, Gemma Sabaté, Ferran Terrades i Josep Turu. - 1era prova: Cap de Creus: En Josep, Ferran, Manel, Engelbert i Núria han de saltar des d'una grua, situada en un penyasegat, lligats a una goma elàstica. En Jaume, Gemma, Mònica, Roser i Montserrat saltaran des de 4 mil metres amb paracaigudes.Tots passen la prova. - 2ona prova: Portlligat: La memorització de les seves dades personals (edat, pes, alçada...) els dóna les pistes per cercar a la badia de Portlligat les claus que els permetran passar confortablement la primera nit a l'aire lliure. Passen la prova amb una penalització. - 3a prova: Cadaqués, Portlligat i Figueres: Repartits en petits equips comunicats i contrarellotge, els concursants han de resoldre enigmes sobre la vida i l'obra de Dalí. Només aconsegueixen superar una mínima part de la prova. - Concursant eliminat: Montserrat Pahisa

Anar al contingut