459.000 espectadors van veure dilluns "El suplent" a TV3

La classe de Clara Segura ho va tenir clar: "Tenim la paella pel mànec i no és per cuinar"

Segura ha interpretat desenes de papers complexos al teatre, el cinema i la televisió, però en aquesta ocasió l'esperava un repte diferent: fer de professora durant unes hores a l'Institut Baix Camp de Reus. 459.000 espectadors la van acompanyar en aquesta nova aventura televisiva
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Clara Segura va substituir durant unes hores el professor de català de l'Institut Baix Camp de Reus i va fer classe a un grup d'alumnes de primer de batxillerat, a "El suplent".

La visita va tenir poc a veure amb el contingut acadèmic. Després de repassar una mica d'ortografia, la classe va derivar cap a una temàtica completament actual: el feminisme. L'actriu els va preparar tot un recorregut que va fer reflexionar els alumnes sobre actituds i comportaments masclistes que continuen vigents avui en dia. Van debatre sobre mitjans de comunicació, la visibilitat, els rols de gènere, la pressió estètica o l'assetjament en el seu entorn més proper.

En el segon programa d'"El suplent", vam descobrir una generació sensibilitzada i combativa, que té ganes d'expressar-se i, sobretot, de canviar les coses de manera definitiva.

 

Al tram final de la classe, els alumnes van descobrir l'engany: el professor titular va aparèixer per recuperar el seu lloc i per donar alguna sorpresa a Clara Segura, que ella no esperava.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut