L'univers sonor del Super3

El Super3 s'estrena en plataformes d'àudio amb una selecció de contes

Amb aquest servei d'àudio, es posa en marxa la primera skill infantil de la CCMA per al servei de veu Alexa, d'Amazon

El Super3 aposta per noves experiències sonores amb l'estrena d'una selecció de contes en format àudio, que es podran sentir en múltiples entorns: des de serveis de podcast fins al servei de veu Alexa, passant per la descàrrega directa des de la web del Super3. Aquesta nova oferta d'entreteniment sonor per a nens i nenes vol acompanyar les famílies en aquells moments del dia en què expliquen contes als seus fills, com per exemple abans d'anar a dormir.

Aquest servei d'àudio s'estrena amb una selecció de 30 contes, que formen part del programa del Super3 "Una mà de contes", que acaba de complir vint anys d'emissions al canal infantil. S'hi podran trobar històries tradicionals catalanes i també d'altres cultures, que combinen música i narració, especialment adreçades a nenes i nens d'entre 3 i 7 anys.

Amb aquest servei, es posa en marxa la primera skill infantil de la CCMA per al servei de veu Alexa, d'Amazon. Es tracta d'una skill feta a mida amb un disseny sonor molt cuidat, que permet triar un conte diferent cada vegada i incorpora diferents elements lúdics per acompanyar l'experiència dels infants, com ara la possibilitat d'escollir un conte sorpresa. Per activar-la, només cal dir: "Alexa, obre el Super3".

A més, es poden sentir els contes en format podcast des dels serveis habituals (Spotify, iTunes, iVoox i Google Podcast) i des de qualsevol altra plataforma (a través d'un enllaç RSS).

Els àudios dels contes del Super3 també es poden descarregar des de la pàgina web super3.cat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut