Ronald Koeman dret durant el partit contra el Nàstic (EFE/Alejandro García)
Ronald Koeman dret durant el partit contra el Nàstic (EFE/Alejandro García)
Avui, a les 18.55, a TV3

FC Barcelona-Girona: el segon assaig del Barça de Koeman, en directe

El nou Barça de Ronald Koeman juga el segon partit de pretemporada, i ho farà en directe per TV3. L'equip blaugrana s'enfrontarà amb el Girona, en un partit amistós que es disputarà a l'estadi Johan Cruyff

Després d'estrenar-se fa uns dies amb una victòria contra el Gimnàstic de Tarragona, el Barça de Ronald Koeman afrontarà el segon partit de preparació. Serà contra el Girona, a l'estadi Johan Cruyff, en directe per TV3.

Per als gironins, que encaren la temporada amb l'objectiu de pujar a Primera Divisió, serà el primer amistós de l'estiu. TV3 i Esport3 han preparat una programació especial que començarà a les 18.30, amb una prèvia de mitja hora al canal Esport3. A partir de les 18.55, serà TV3 qui prengui el relleu amb la transmissió del partit. Totes les reaccions dels protagonistes i l'anàlisi del partit es podran veure tot just acabar, novament a Esport3. 

Els comentaris seran d'Àlex Castells, l'anàlisi tècnica de Gerard Autet i els comentaris a peu de gespa de Francesc Latorre.

TV3 també oferirà en directe el darrer partit de preparació del conjunt blaugrana. Serà dissabte, contra l'Elx, en una nova edició del Trofeu Joan Gamper.

Anar al contingut