La fantasia sexual per excel·lència
La fantasia sexual per excel·lència
Les fantasies sexuals, a "El punt D"

El trio: quan tres no són multitud

La psicòloga, sexòloga i feminista Elena Crespi s'endinsa en l'experiència de tocar més d'un cos al mateix temps. Els trios també tenen els seus consensos i els seus límits.

Un trio proporciona triple plaer? Depèn! El trio és una de les fantasies sexuals més recurrents. En tots els gèneres. I, quan es passa a la pràctica real, més enllà de la imaginació, funciona?

 

L'experiència de tocar més d'un cos al mateix temps pot ser una experiència fantàstica

Té cert morbo a causa del model monògam, tant relacional com sexual, que hem après. I ja se sap que tot allò que transgredeix la norma té cert encant. Això sí, hem de tenir clar que no té per què sortir bé a la primera, sobretot si pretenem reproduir les pràctiques sexuals masclistes que la societat ens ha ensenyat.

Tot el que recomanaria per a un trio és el mateix que recomanaria per al sexe entre dues persones o entre més de tres. La diferència seria que com més persones entren en el joc, l'atenció queda una mica més dividida.

 

 

I les recomanacions que podem tenir en compte són:

  • Abans, durant i després. S'ha de trobar la manera de poder expressar el que desitgem, quins són els límits i com ens diem, durant el joc, de què estem gaudint o no. Això es pot fer de manera verbal o no.
  • Anar de menys a més: no començar anant directament al gra. És a dir, a la penetració. Hem après que tenir relacions sexuals és tenir penetració, i això no és així. Les relacions sexuals són un ventall molt més ampli i ens podem moure per diferents esferes abans d'anar a jocs que impliquin els genitals i la penetració. Tocar-se, llepar-se, besar-se i acaronar-se tot el cos pot ajudar molt a escalfar l'ambient. I per tenir un bon joc necessitem trobar el punt d'ebullició.
  • Revisar les expectatives: si creiem que anirà tot perfecte a la primera, potser tenim unes expectatives irreals. Gaudir de la sexualitat és un aprenentatge que dura tota la vida, per tant, quan la compartim amb més persones, hem de tenir moltes ganes d'aprendre com funcionen les altres parelles sexuals i com funcionem nosaltres amb elles, per tant, a aprendre!

 

Els trios també tenen límits i consensos
Els trios també tenen límits i consensos

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut