Avui, a les 22.00, a TV3

El piromusical de la Mercè, en directe

TV3 emet en directe l'espectacle de música i focs artificials que tanca les festes de la Mercè de Barcelona. Lluís Marquina serà l'encarregat dels comentaris de la transmissió.

Com cada 24 de setembre, Barcelona s'omplirà dimarts de focs artificials, música i ciutadans il·lusionats per acomiadar la festa major de la ciutat amb el piromusical de la Mercè. TV3 hi connectarà en directe quan acabi el "TN vespre" i emetrà l'espectacle amb els comentaris del presentador de "Tot es mou" Lluís Marquina.

Les explosions i palmeres de foc aniran acompanyades de temes musicals que repassen les efemèrides de l'any: des dels cinquanta anys de l'últim concert dels Beatles (l'any 1969, al terrat d'Apple Corps, a Londres) fins als vint anys de la reobertura del Gran Teatre del Liceu, passant pels 75 anys de la mort de Glenn Miller. També hi sonarà música àrab perquè la ciutat convidada d'aquest 2019 és Beirut.

La transmissió tècnica del piromusical anirà a càrrec de Reyes Marimon, a la direcció; de Joan Casas, a la producció; i de Xavi Garasa, a la realització.

La programació especial de TV3 per la festivitat de la Mercè seguirà amb l'estrena de la pel·lícula "Barcelona, la rosa de foc".

Anar al contingut