Imatge dels focs d'artifici de la Mercè sobre Barcelona
El piromusical de la Mercè d'enguany vol retre homenatge a la gent gran
Diumenge, a les 22.05, a TV3

El piromusical de la Mercè, amb nou format i en homenatge a la gent gran

Lluís Marquina serà l'encarregat de presentar l'espectacle, que enguany vol retre homenatge a la gent gran, el col·lectiu més afectat per la Covid-19. Per adaptar-se a les recomanacions sanitàries actuals, l'acte presenta nou format i es podrà seguir des de qualsevol punt de la ciutat

Aquest any, la ciutat de Barcelona vol retre un homenatge a la gent gran, la més afectada per la pandèmia del coronavirus, amb el piromusical que tanca les festes de la ciutat. És per això que els organitzadors de l'espectacle han triat una banda sonora pensada especialment per a les generacions que eren els joves dels anys 40, 50 i 60.

El piromusical també s'ha d'adaptar aquest any a les recomanacions sanitàries per la pandèmia. És per això que apostarà per un nou format que permetrà que els ciutadans de Barcelona el puguin seguir des de balcons i terrasses de qualsevol punt de la ciutat. Els focs es llençaran des de quatre punts diferents: les Corts, Nou Barris, Sants-Montjuïc i Sant Martí, i es convertirà així en un espectacle més global i amb més alçada i potència que mai.

TV3 hi connectarà en directe quan s'acabi el "TN vespre", i l'emetrà amb els comentaris del presentador del "Tot es mou", Lluís Marquina.

Per cobrir l'esdeveniment, TV3 aposta per noves maneres de produir, i ha organitzat un gran dispositiu tècnic, amb el desplegament de deu càmeres en diferents punts de la ciutat i amb una retransmissió en remot. Totes les càmeres enviaran, una a una, el senyal a les instal·lacions de TV3, des d'on es farà la realització final. També està previst fer un recorregut per terrasses i balcons de diferents punts de Barcelona, on trobarem personatges coneguts a punt per seguir el "Piromusical".

Serà la primera vegada que TV3 fa una retransmissió amb aquest sistema tècnic de realització en remot, una tecnologia que està agafant molta força en moltes televisions per la simplificació del sistema.

La retransmissió tècnica del piromusical anirà a càrrec de Reyes Marimon, en la direcció, de Mertxe Larumbe, en la producció, i de Jordi Fàbregas i Paulí Subirà en la realització.

Anar al contingut