Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
De dilluns a divendres, a les 16.55, a TV3

Més capítols d'"El paradís de les senyores" per a les sobretaules d'estiu

Ambientada a Milà en la dècada dels 50, la sèrie italiana se centra en les històries de rivalitat i amor que es desenvolupen entre el personal d'uns grans magatzems

Nous episodies de la tercera temporada, de dilluns a divendres, per acompanyar els espectadors amb les històries, els amors, les esperances i les decepcions al voltant dels primers grans magatzems per a senyores de Milà entre els anys 50 i 60.   

La sèrie "El paradís de les senyores" està inspirada en una obra de l'escriptor Émile Zola i comença a meitat dels anys cinquanta a Milà. Concretament, al 1956, quan Itàlia ja ha superat la postguerra i s'està obrint a la modernitat, un moment de canvis a la societat i l'economia, i també en els comportaments i les formes de vida dels italians. Aquesta situació queda reflectida en la història d'uns grans magatzems, el propietari dels quals ha portat d'Amèrica la idea que la bellesa en el vestir ha de ser assequible per a tothom, en aquell moment i en la societat de Milà, que es considera moderna i d'avantguarda. En aquest microcosmos del magatzem, es podran veure les històries personals de tots els que en formen part.  

Aquest és el tercer estiu que "El paradís de les senyores" torna a TV3, després dels bons resultats d'audiència obtinguts amb l'emissió de les primeres temporades. És una coproducció de Rai Fiction i Aurora TV.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut