Anar a la navegació principal

Manel

Manel
Manel

Edat: 65 anys
Ocupació: jubilat.
Va néixer a Albacete però de ben petit va venir a viure a Tarragona on s'ha integrat en el teixit social de la ciutat. De fet, la seva passió és el Nàstic de Tarragona. Té un esperit inquiet, li agrada anar en bicicleta però mai de la vida s'ha plantejat fer una marató. Entre les seves aficions hi ha la música i, sobretot, cantar. 

Antonio

Antonio
Antonio

Edat: 53 anys
Ocupació: òptic 
Viu i treballa a l'Hospitalet del Llobregat. És l'home tranquil del programa. Potser no diu gaires coses però el cap no li para. L'únic esport que li agrada és sortir a caminar amb els amics i córrer no ha estat mai cap prioritat per a ell. 

Paula

Paula
Paula

Edat: 21 anys
Ocupació: s'està preparant per a ser actriu
És la més jove del grup. És de Barcelona i fins fa poc estudiava dansa. També li agrada fer esport però sempre al costat d'una màquina del gimnàs. Al programa haurà de sortir al carrer a córrer per estar a punt per afrontar els 42 quilòmetres i 195 metres de la marató. 

Montse

Montse
Montse

Edat: 50 anys
Ocupació: professora d'anglès.
Viu a Girona on té la seva pròpia acadèmia d'idiomes. És una dona inquieta, xerraire i que treu temps de sota les pedres per poder arribar a tot arreu. Es guanya la vida parlant en anglès així que l'objectiu del programa serà convertir-la en una autèntica runner.

Lluïsa

Lluïsa
Lluïsa

Edat: 35 anys
Ocupació: infermera de quiròfan a l'hospital de la Vall d'Hebron
Li agrada viure el moment i afrontar totes les oportunitats i reptes que la vida li posa al davant per això, diu, va apuntar-se a "El Mur". Els horaris de la seva feina són el seu principal escull per poder entrenar amb garanties. 

Edgar

Edgar
Edgar

Edat: 37 anys
Ocupació: propietari d'una botiga de surf a Premià de Mar
És divertit i rialler. L'esport que més li agrada és el que fan els altres, amb tot, vol aprofitar la seva presència al programa per posar-se en forma i fer un canvi de vida total. 
 

 

 

 

Cerca vídeos del programa