El Mobile World Congress, a TV3

Un holograma de Raquel Sans fa una entrevista al "TN migdia"

El Mobile World Congress torna a Barcelona i TV3 en fa un ampli seguiment per saber quines novetats s'hi exposen, que permeten coses com la ubiquïtat.

El Congrés Mundial de Mòbils serveix per mostrar-nos el futur tecnològic del 28 de juny i l'1 de juliol a Barcelona. Una de les novetats que s'hi presenten són els hologrames, una tecnologia que permet veure objectes o persones en 3 dimensions, com si els poguéssim tocar. I amb el 5G, aquest sistema fa un salt de qualitat, ja que millora la transmissió mòbil pel que fa als grans volums de dades de forma immediata i sense retard. N'hem fet una demostració al "Telenotícies migdia", amb Raquel Sans des del plató de Sant Joan Despí, que ha entrevistat el director general del Mobile World Capital Barcelona, Carles Grau, que era a la Fira de Barcelona de Gran Via. 

La cobertura per part de TV3 ha començat aquest diumenge amb tots els actes previs que es feien com a tret de sortida. Aquest dilluns, el programa "Els matins", presentat i dirigit per Lídia Heredia, ha fet el seguiment de la inauguració en directe, i el 324, a més de l'acte que obre la fira, n'ha estat pendent al llarg del dia per saber les principals línies d'actuació del sector.

En l'àmbit del 5G, la CCMA participa en un projecte liderat pel govern de la Generalitat que mostra com serà la mobilitat del futur i que es presentarà dilluns al MWC.

El Mobile World Congress continua sent el referent mundial d'aquest sector, tot i que alguns dels grans fabricants no hi tindran estand físic a causa de la pandèmia. En qualsevol cas, hi seran de manera virtual. I juntament amb aquests, ponents internacionals de prestigi que enguany posaran sobre la taula preocupacions que inquieten cada vegada més aquesta indústria.

ARXIVAT A:
Mobile World Congress
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut