El programa "El medi ambient", produït pels Serveis Informatius de TV3, va fer l'emissió número 3.000 el divendres 28 de maig del 2004. Aquest espai diari de temàtica ambiental, patrocinat des dels seus inicis per Gas Natural, va complir dotze anys en antena. Va començar les seves emissions el 23 de març de 1992, precisament el mateix any que es va celebrar a Rio de Janeiro la Conferència de les Nacions Unides sobre Medi Ambient i Desenvolupament, coneguda popularment com a "Cimera de la Terra".

"El medi ambient" ha estat pioner en la televisió europea com a programa diari especialitzat en temes ambientals. S'emet de dilluns a divendres després del "Telenotícies Comarques" i té una durada aproximada de 3 minuts. Durant el 1997, l'equip també va realitzar el programa "Biodiversitat", de cinc minuts de durada, que s'emetia els diumenges i mostrava espais d'interès natural de Catalunya. També va proporcionar imatges per al programa del 33 "Hidrogen".

El creador i primer director del programa va ser Joan Besson, que en va ser director fins al juliol del 1997. El va substituir Magda Valls, que ja formava part de l'equip del programa des dels seus inicis. Des del maig del 1999, el responsable n'és Xavier Duran.

En la web del programa, posada en marxa el juliol del 2002, es pot trobar informació sobre tots els reportatges que s'emeten, adreces d'interès relacionades amb el medi ambient, notícies, galeries d'imatges, concursos, enllaços i agenda. No deixis de visitar-la si t'interessen els temes mediambientals.
Anar al contingut