Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
El càsting més caòtic de "Terra baixa"... i no és el d'"El llop"

El catastròfic dia que Jordi Sánchez va fer de Manelic

Confirmem que el càsting d'"El llop" ens ha atrapat? Confirmem. Però, a més, ens ha recordat la que segurament sigui la representació de "Terra baixa" més caòtica -i rematadament divertida- de la història

Ara que Àngel Llàcer busca actors per fer "Terra baixa" a "El llop", hem tingut un flashback. El 2005, a la sèrie "L'un per l'altre", Jordi Sánchez, Mònica Glaenzel i Ana Maria Barbany (els recordats Lopes, Emma i Carbonell de "Plats bruts"), es posaven a la pell del Manelic i la Marta.

Figura que són veïns del barri d'Horta representant l'obra d'Àngel Guimerà. Hi arriba un director professional que ho posa tot de cap per avall... i és tan exigent com Àngel Llàcer! Tothom vol els papers protagonistes, menys el Toni (Jordi Sánchez), que no es vol complicar la vida.

"Mira que donar-me a mi el paper del Manelic! Tan content que estava jo amb el meu paperet de Nando... I ara, un protagonista! Llarg! Difícil!"

Però la cosa se'n va absolutament de mare quan la seva parella, la Maria (Mònica Glaenzel) s'ha de petonejar amb l'actor que fa de Sebastià...

"A 'Terra baixa' no calen petons. No ho hem fet mai. No ho posa. Entre semiprofessionals, quan hi ha petons es donen els petons a parelles reals per evitar malentesos. Que fem 'Terra baixa', no fem 'Garganta profunda'! Degenerats!"

 

Aquesta versió esbojarrada de "Terra baixa" acaba amb dues Martes i dos Sebastians a l'escenari. I un Jordi Sánchez-Manelic que no sap si n'ha de matar a un o a l'altre. Esperem que els actors que estem triant a "El llop" hi posin més seny... però la mateixa rauxa!

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut