Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Obrim el càsting

Àngel Llàcer busca els millors actors amateurs per representar "Terra baixa" en un nou programa de TV3

Busquem actors amateurs per formar part d'una nova companyia dirigida per Àngel Llàcer

L'actor i director teatral Àngel Llàcer fa una crida a tots els actors amateurs de Catalunya per formar part de la nova companyia que representarà "Terra baixa" amb els recursos d'una producció professional. Llàcer comença la primera fase d'un càsting per confeccionar un equip divers d'onze actors que assajaran durant dos mesos fins a representar l'obra.

El procés de selecció és el tret de sortida d'"El llop", el nou programa que TV3 estrenarà a inicis de l'any 2022. Es tracta d'un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural que posarà en relleu la importància de les companyies teatrals amateurs del nostre país. A la vegada el programa reivindicarà el paper d'Àngel Guimerà, de "Terra baixa" i de les companyies que l'han representat al llarg de la història.

A "El llop" descobrirem com es crea una representació teatral des de zero, sent testimonis de totes les fases tècniques i artístiques necessàries fins a representar l'espectacle. Amb l'entreteniment com a punt de partida i amb la voluntat de reivindicar i dignificar el teatre amateur del nostre país, Llàcer i el seu equip voltaran per Catalunya per formar la companyia i viure tot el procés d'assajos fins al dia de l'estrena.

Un cop s'hagi emès el programa de televisió, s'engegarà una gira per Catalunya per representar el muntatge als principals teatres del país, amb totes les característiques d'una producció escènica professional.

Per participar en el càsting cal enviar un vídeo de màxim dos minuts en horitzontal on es mostrin les habilitats interpretatives dels aspirants. El vídeo s'ha d'acompanyar d'un currículum al correu elllop@tv3.cat, amb data límit del 3 d'octubre.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut