Dos presentadors...

Guillem Albà, nascut a Vilanova i la Geltrú,  és clown i actor per tradició familiar. Fill de pares titellaires, ha estudiat amb alguns dels pallassos més reputats del món, com Django Edwards, Carlo Colombaioni o Leo Bassi. Ja fa anys que dirigeix els seus propis espectacles, com "Sketchofrenia", "Flirt", "Trau", "Marabunta", "Pluja" (amb Clara Peya), o recentment "CALMA!", que ha representat en diversos països. Ha rebut guradons importants com els premis del públic a FiraTàrrega o la Mostra d'Igualada i ha assumit la direcció escènica de grups musicals com Love of Lesbian o Txarango.

Yolanda Sey és actriu i cantant. Nascuda a Balenyà (Osona), es va formar en teatre musical a l'Escola Superior d'Art Dramàtic Eòlia de Barcelona. Integra, amb les seves germanes, el grup The Sey Sisters i ha participat en diverses pel.lícules –com "La dona il.legal"-  i muntatges teatrals, com "Els Jocs Florals de Can Prosa", de Santiago Rusiñol, al Teatre Nacional de Catalunya, o el clàssic musical "La tienda de los horrores", al Teatre Coliseum de Barcelona.

 

...i un assessor lingüístic

Pau Vidal és filòleg, traductor i escriptor. És conegut pels lectors com a traductor d'Andrea Camilleri i altres autors italians al català. Enigmista de prestigi, ha estat el responsable lingüístic de diversos programes televisius i radiofònics i col·labora en diversos mitjans escrits, on polemitza sovint sobre la situació del català. És autor, entre d'altres,d'"En perill d'extinció:100 paraules per salvar", "Catanyol.es", "100 insults imprescindibles", "El bilingüisme mata" i "Manual del procés: Vocabulari imprescindible de combat."

Anar al contingut