Estrena: 2020

"El llenguado", nou programa de TV3 sobre el català

Ja ha començat el rodatge d'"El llenguado", el nou programa sobre el català que estrenarem el 2020, presentat pels actors Guillem Albà i Yolanda Sey
Guillem Albà i Yolanda Sey - "El llenguado"
Guillem Albà i Yolanda Sey, presentadors d'"El llenguado"

El nou programa que estrenarem té un format entre la divulgació i l'entreteniment, i pretén parlar sobre la llengua -situació, variants, dubtes freqüents- en un to distès, pràctic i amb sentit de l'humor.

En cadascun dels tretze capítols de 50 minuts ara en preparació, "El llenguado" viatjarà a diferents punts del nostre àmbit lingüístic, buscarà les opinions dels experts i també les dels usuaris, i inclourà diverses microseccions, un consultori a càrrec de l'assessor i lingüista de guàrdia, Pau Vidal, i jocs ràpids per respondre des de casa.

 

Els presentadors

Guillem Albà, nascut a Vilanova i la Geltrú, és actor, músic i clown, autor i protagonista d'espectacles com "Marabunta", "Pluja" o "Calma!" i un habitual en la presentació d'actes com "Catalunya aixeca el teló". També ha estat director escènic dels concerts de Txarango i Love of Lesbian.

Yolanda Sey, nascuda als Hostalets de Balenyà, és actriu i cantant. Amb les seves germanes forma el grup The Sey Sisters, i ha participat en diverses pel·lícules i muntatges teatrals, l'últim dels quals "Els Jocs Florals de Can Prosa", de Santiago Rusiñol, al Teatre Nacional de Catalunya.

Anar al contingut