Com "El got d'aigua" ha canviat els tres joves finalistes
Ens colem a l'assaig de la final d'"El got d'aigua" per conèixer els tres concursants finalistes, acabats de tornar d'un viatge al Senegal. Qui serà escollit com a millor orador/a jove de Catalunya?
Com "El got d'aigua" ha canviat els tres joves finalistes
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
La gran final ja ha triat el millor orador/a jove de Catalunya

Com "El got d'aigua" ha canviat els tres joves finalistes

Ens colem a l'assaig de la final d'"El got d'aigua" per conèixer els tres concursants finalistes, acabats de tornar d'un viatge al Senegal. Qui serà escollit com a millor orador/a jove de Catalunya?

Ets jove, tens ganes d'explicar coses al món i TV3 munta un concurs d'oratòria per a joves. T'hi presentes! Sou 20 els escollits per participar a "El got d'aigua" i optar a ser el millor orador jove de Catalunya. 20 concursants d'entre 15 i 22 anys. Passeu les fases prèvies, les semifinals i arribeu a la final. Sou la Joanna Rosell, l'Anna Andorrà i el Carles Pauné. Acabeu de tornar d'un viatge al Senegal, on heu viscut una experiència única i inoblidable que us servirà d'inspiració per elaborar el discurs d'un minut i mig amb què sortireu al plató 4 de TV3 el dimecres 5 de desembre.


Us ha canviat la mirada el viatge a l'Àfrica?

"Hi ha un abans i un després", considera la Joanna. "Vam viure coses molt intenses en molt poc temps. Només una setmana, però ens va semblar com un mes", afirma el Carles. "Hem viscut immersos en una altra mirada", conclou l'Anna.


Què heu après amb "El got d'aigua"?

"Que es poden dir moltes coses en un minut i mig", diu el Carles. La Joanna explica que "al principi pensava que un minut i mig era superpoc" i que "amb l'ajuda de dos coaches aprèns una manera d'incorporar-ho tot sense que sembli que és una explosió d'informació." L'Anna es mostra orgullosa de l'evolució: "Avances, veus que el teu treball té recompensa".


Què té el teu discurs per guanyar "El got d'aigua"?

El Carles confessa que "parla d'uns conceptes i te'ls relaciona d'una forma que no t'ho esperaries mai". L'Anna avança que el seu discurs "té molta veritat i molta reivindicació". Per la seva banda, la Joanna parlarà "des de l'experiència que vam viure, però també relacionant-la amb una cosa que crec que també és important, i que no la tenim tan present".


La teva participació a "El got d'aigua", ha marcat un abans i un després a la teva vida?

"Jo ho posaré al CV!", exclama el Carles i explica que "és un privilegi poder estar davant 5 càmeres de televisió, dir les coses que diem i mostrar realitats que potser no podrien tenir aquest accés". La Joanna se sincera: "M'ha donat reafirmació sobre les meves idees". Mentre que l'Anna veu el seu pas pel programa com "un altaveu per reinvindicar coses i poder mostrar el pensament col·lectiu que té el jovent".

La gran finald'"El got d'aigua" és dimecres 5 de desembre, a les 23.35 a TV3. La Joanna Rosell té 19 anys, viu a Sant Cugat del Vallès i estudia Educació Primària. L'Anna Andorrà és de Barcelona, té 19 anys i cursa Disseny. Carles Pauné té 20 anys, és d'Igualada i estudia Comunicació Audiovisual.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut