Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
TÀNDEMS QUE S'ESTIMEN

Vilaller, el poble de Catalunya que et porta a l'hort, a "El foraster"

Vilaller és a l'Alta Ribagorça, al peu del Pirineu. Tàndems, reservats, vaques, pipes, frontons, avionetes al mig d'un prat i "revinxes", un munt d'experiències úniques que et faran fer un tip de riure.

Vilaller, a l'Alta Ribagorça, és el poble més petit de la comarca menys poblada de Catalunya i una de les portes d'entrada al Pirineu. El foraster passa 48 hores en aquest indret de trobada entre diferents cultures que no és al mig del camí, sinó on el camí comença. 

Només arribar, en Quim visita el Bar Siscarri, punt de trobada de molts veïns i escenari d'encara més debats. A més, no triga a descobrir que en aquest poble la cosa va de tàndems, com el que formen el Josep Maria i la Carme, un matrimoni amb una pila d'anys a l'esquena; o l'Alvarito i en Ramon, dos companys de feina que s'aprecien molt, però que no s'aguanten.

Vilaller també és un lloc on fer realitat els somnis, com és el cas d'en Rafa i la Suzel, dos cubans que van canviar la calor de l'Havana pel fred pirinenc.

Escultura homenatge a Pau Donés
Escultura homenatge a Pau Donés

O en Jairo, que amb la seva avioneta el convida a sobrevolar el cim més alt del Pirineu, l'Aneto.

Vol amb avioneta per sobre els Pirineus
Vol amb avioneta amb en Jairo pel Pirineu

En Quim també comprova que a Vilaller es fa el millor xolís del país i que compten amb els millors (i únics) jugadors de frontó de la comarca. Tot això abans de descobrir l'emocionant història que s'amaga al taller d'en Miquel, en Julián i la Maria.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut