Tardor 2020

Quim Masferrer torna a la carretera aquesta tardor per seguir coneixent la gent dels pobles de Catalunya i descobrir les seves petites grans històries.

La temporada arrenca a l'Estany, un municipi del Moianès on "El Foraster" gaudirà d'un gran esmorzar, riurà amb els acudits de les dones del poble i comprovarà fins a quin punt la pandèmia del coronavirus ha tret el millor de nosaltres mateixos.

Entre els pobles que formen part d'aquesta nova entrega també hi ha Rellinars, al Vallès Occidental, on Quim Masferrer coneixerà un dels seus ídols de joventut, el set vegades campió del món de trial Jordi Tarrés. A Perafita, una localitat d'Osona famosa per les seves coques, hi descobrirà una de les històries més commovedores de la temporada. "El Foraster" passarà la nit de les llàgrimes de Sant Llorenç, en ple mes d'agost, al poble d'Olivella, al Parc Natural del Garraf, on també visitarà l'únic monestir budista de Catalunya. El programa també viatjarà a Vallfogona de Ripollès i a la Nou de Gaià, al Tarragonès, una comarca que encara no havia visitat mai fins ara. Amb la visita a aquests i altres pobles, "El Foraster" trepitjarà per primera vegada un bon grapat de comarques que no havia visitat fins ara, com el Vallès Occidental, el Garraf, el Tarragonès, el Pla d'Urgell, la Segarra i el Baix Penedès.

A més, en aquesta nova temporada marcada pel coronavirus, "El foraster" emetrà, coincidint amb "La Marató" dedicada a la Covid-19, un programa especial gravat durant el confinament dels mesos de març, abril i maig. Des de casa seva, en Quim es posa en contacte amb algunes de les persones que ha conegut a les últimes temporades, per saber com estan passant el confinament i com està afectant la situació els seus pobles. Així, en Quim es retrobarà virtualment amb vells coneguts de localitats com Cadaqués, Gisclareny, Llívia, Castellfollit del Boix o Vimbodí i Poblet, amb veïns del barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs i amb les monges de clausura del monestir de Sant Daniel de Girona.

 

Anar al contingut