Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
L'obra de teatre, a la carta

Quim Masferrer omple de "Bona gent" l'any nou, a TV3 

"Bona gent" és un espectacle únic i impossible de repetir on Quim Masferrer fa un homenatge al públic, peça clau del teatre  

Quim Masferrer obre la primera nit de l'any amb l'espectacle "Bona gent", dedicat a una de les peces fonamentals dels espectacles, el públic.

El foraster més famós de Catalunya té traça a l'hora de trobar bona gent en l'anar i venir pel territori, escoltar-la i endinsar-se en les seves històries. Ell acostuma a dir "tothom té una entrevista" i ho ha demostrat durant totes les temporades, acompanyades d'èxit d'audiència i de la seva frase final de "Sou molt bona gent", d'"El foraster".

Durant anys, dècades, segles, s'ha aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors..., però s'ha oblidat d'una peça clau del teatre: el públic.

Amb "Bona gent", Masferrer torna a compartir històries, però aquest cop les troba en la platea del públic d'un teatre i, a través d'aquests relats, fa el seu homenatge a aquesta peça clau en les arts escèniques. Un homenatge en un espectacle que és únic i impossible de repetir perquè el públic n'és el protagonista i cada cop és diferent per les seves pròpies vivències i la seva manera de ser particular. Un protagonista, o més ben dit: molts protagonistes, que escriuran l'argument d'aquesta experiència irrepetible que és "Bona gent". Un espectacle ple de veritat, honest, i on Quim Masferrer es transforma en espectador dels seus espectadors.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut