Homenatge al públic

Quim Masferrer omple el teatre de "Bona gent"

TV3 estrena "Bona gent", un espectacle únic i impossible de repetir on Quim Masferrer fa un homenatge al públic, peça clau del teatre

Quim Masferrer té traça trobant bona gent en el seu anar i venir pel territori, escoltant-la i endinsant-se en les seves històries. Ell acostuma a dir "tothom té una entrevista" i ho ha demostrat durant totes les temporades, acompanyades d'èxit d'audiència i de la seva frase final, "Sou molt bona gent", d'"El foraster".

Durant anys, dècades, segles, s'ha aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors... però s'ha oblidat una peça clau del teatre: el públic.

Amb "Bona gent", Masferrer torna a compartir històries, però aquest cop les troba en la platea del públic d'un teatre i, a través d'elles, fa el seu homenatge a aquesta peça clau en les arts escèniques.

Un homenatge en un espectacle que és únic i impossible de repetir perquè el públic n'és el protagonista i cada cop és diferent per les seves pròpies vivències i la seva manera de ser particular. Un protagonista, o més dit, molts protagonistes, que escriuran l'argument d'aquesta experiència irrepetible que és "Bona gent". Un espectacle ple de veritat, honest i en el qual Quim Masferrer es transforma en espectador dels seus espectadors.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut