Quim Masferrer
Us estàvem esperant

Més Quim Masferrer i bona gent amb "El foraster"

El 12 de setembre arriba a TV3 una alta temporada d'"El foraster". Quim Masferrer torna a agafar el cotxe per descobrir històries noves, plenes d'humor i d'emoció

Així, "El foraster" viurà amb la gent de Verges, al Baix Empordà, la processó de Setmana Santa, que es va recuperar després de dos anys de pandèmia i que té en la Dansa de la Mort l'element més distintiu i reconegut arreu del món. Quim Masferrer també comprovarà per què el Serrallo és molt més que el barri marítim de Tarragona: és el més semblant a una república independent, marcada per la manera de fer i de viure dels pescadors.

El programa visitarà Vilanova de Sau, a Osona, on Masferrer veurà de prop una de les imatges més emblemàtiques del país: el campanar de Sau. Al cor de les Terres de Ponent descobrirà Castellserà, un poble on ha agafat amb força la llavor de l'art i que té el Mag Lari entre els veïns més il·lustres. A més, farà parada a Vilaller, a l'Alta Ribagorça, on viurà una experiència inoblidable: sobrevolar l'Aneto, el cim més alt del Pirineu.

A la Vall de Bianya, "El foraster" es perdrà pels espectaculars paisatges de bosc i muntanya de la Garrotxa i descobrirà un patrimoni romànic únic.

Visitarà l'Ametlla de Merola, al Berguedà, una antiga colònia tèxtil on la tradició dels Pastorets es viu com una autèntica passió. Finalment, a Pratdip, al Baix Camp, Quim Masferrer coneixerà una misteriosa llegenda que farà que se senti més foraster que mai.  

"El foraster" ha reunit 474.000 espectadors amb un 23,2% de quota. Destaquen els programes en què Quim Masferrer va visitar el Vendrell i el Montmell, que van veure 512.000 espectadors i van fer una quota del 25,6%.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut