Quim Masferrer i Pablito Pescarranas al Serrallo
Proves irrefutables

"Guardiola, el tiqui-taca és meu!": la divertida denúncia d'un veí del Serrallo a "El foraster"

Pablito Pescarranas ho té claríssim: la famosa expressió que va popularitzar Pep Guardiola la va inventar ell... I en té proves irrefutables

Durant la seva visita al Serrallo, Quim Masferrer s'ha trobat en Pablo, també conegut com a Pablo Pedro, també conegut com a Pablito Pescarranas. Aquest responsable de manteniment del port, a més d'un bon humor i d'una energia que ja voldrien molts, té cops amagats.

Durant la seva conversa amb "El foraster" s'ha proclamat inventor de la famosa expressió "tiqui-taca", que sempre associarem al Barça de Guardiola. Impossible? No s'ho creu ni ell? Pablito Pescarranas té arguments irrebatibles que ho demostren.

"Aquí a Tarragona em coneixen de quan jo tenia 15 anys, portava un equip i deia 'tiqui-taca'. Com que m'han pres el 'tiqui-taca' ara dic: tatatata-tatatata."

 

I és que, òbviament, davant el plagi el Pablo ha hagut de buscar una alternativa (també ben sonora). Quim Masferrer, evidentment, s'apunta a treure suc al tema i durant el monòleg s'ha dirigit a l'entrenador del Manchester City: "Guardiola, el tiqui-taca no és teu, te l'has copiat del Pablito Pescarranas del Serrallo. M'acaba de caure un mite, quin morro que tens!. I el 'si ens llevem ben d'hora, ben d'hora...' és teu?".

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut