Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
La vila on es guarda l'essència del setè art

"El foraster" visita la Nou de Gaià, un dels municipis més petits del Tarragonès

"El foraster", Quim Masferrer, torna a la carretera per conèixer i descobrir petites grans històries. Aquest cop al camp de Tarragona

A la Nou de Gaià, el Quim coneix el Nan, un home a qui agrada anar "per fenya". Amb les "germanes Koplowitz" fa un tast de productes de proximitat. I també comprova com treballa el Pere, un saurí que es dedica a buscar aigua amb un pèndol que més aviat sembla un ventilador a plena potència.

"El foraster" aprofundeix amb l'entranyable història del Ricard, a qui la seva germana va donar un ronyó que li va salvar la vida. A més, els joves del poble aprofiten la visita del programa per passar una llista de peticions a l'alcaldessa.

Mentrestant, el jutge de pau mira de demostrar, amb un èxit dubtós, les seves habilitats com a imitador. I, finalment, a la petita sala de cinema del Josep Maria, en Quim descobreix que la màgia del setè art continua sent molt i molt gran.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut