Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Un 24,8% de quota de pantalla

"El foraster" aterra a Paüls, el poble més musical de Catalunya

"El foraster" ha visitat Paüls, un poble amb molta marxa on Quim Masferrer ha xalat amb un concert de saxo i xaranga... i ha descobert els secrets del canal Paüls Televisió (amb el 90% del share local!)

Es diu que a Paüls, rere cada porta hi ha un músic. I en Quim Masferrer ha tingut l'ocasió de comprovar fins a quin punt sona bé la partitura d'aquest poblet del Baix Ebre: una xaranga que ha actuat a indrets ben llunyans, una coral formada per gent apassionada pel cant, i en Domingo, un veterà saxofonista que afirma que Paüls, sense la música, seria un poble trist.

Però el fet és que a Paüls hi ha molt més que notes musicals. Al voltant de l'ermita de Sant Roc, les famílies s'ajunten per celebrar les grans ocasions en els seus "corros" de pedra. Al mercat setmanal, tres vells amics reparteixen rialles i remeis populars a qui els vulgui escoltar. L'Abdon i l'Isidre, dos germans que fa més de 25 anys que tiren endavant la modesta però espectacular Paüls Televisió, autèntica memòria històrica del poble.

A més, el jovent del poble, la peculiar colla dels Visinfuà, tenen un embolic de por amb els seus propis noms. I com a final de festa, tots els veïns surten als balcons per cantar i tocar una cançó, igual que van fer durant el confinament de març de 2020. Una actuació única al poble més musical.

Quim Masferrer visitarà 'Saüls', un foraster que segur que donarà la nota
Quim Masferrer visitarà "Saüls", un foraster que segur que donarà la nota

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut