652.000 espectadors acompanyen en Quim Masferrer al poble del Maresme

"El foraster" arriba Òrrius, el poble on a l'hora d'esmorzar van de cara a barraca

Òrrius és el poble més petit de la comarca del Maresme, un racó de pau a tocar d'una de les zones més poblades del país.
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
imatge
A Òrrius, en Quim ha descobert que els veïns tenen el costum d'apropiar-se de llocs que pertanyen als pobles del costat i que els dies sempre comencen amb un bon esmorzar. Per això l'alcalde, en Jordi, es dedica en cos i ànima a totes dues coses, mentre deixa les regnes de l'Ajuntament en mans de la seva ajudant, la Pepita.

 

 

També hi ha qui prefereix començar el dia amb una mica d'esport, com la Roser i la Neus, la "pija" i la "vegetarada", dues amigues unides pel "running".

Esclar que no són les úniques atletes d'Òrrius: la Laia  amb 12 anys ja és subcampiona del món de trial en bicicleta, i en Pasquet, un escalador que no ho sembla, ha pujat muntanyes de tot el món.

 

 

El Quim també ha trobat gallines que viuen com en una mena de resort de luxe, les d'en Jaume, i ha petat la xerrrada amb la Rosa, una lectora que sospira pels finals feliços.

 

 

I s'ha aventurat a trobar la barraca al mig de les vinyes on en Gil, en Sebastià i els seus amics organitzen un esmorzar setmanal molt especial. El més veterà de la reunió, en Siscu, 96 anys i cap visita al dentista!!!!

 

 

Al final I'alcalde ha trobat un forat a l'agenda per portar en Quim al misteriós bosc encantat, que omple de màgia els voltants d'Òrrius, i què també és d'Òrrius!

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut