615.000 espectadors van acompanyar "El foraster" a Rodonyà

Quim Masferrer, el nou mestre calçotaire

"El foraster" es va deixar guiar pels veïns de Rodonyà en el seu intent d'esbrinar quin és el secret per fer una bona calçotada.
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Rodonyà és un poble de la comarca de l'Alt Camp, epicentre de les calçotades, i "El foraster" hi va arribar amb un objectiu molt concret: descobrir tots els secrets que envolten aquesta popular tradició.

Per aconseguir-ho, en Quim es va deixar guiar pels veïns del poble, començant per la colla que s'asseu al banc de la plaça. I malgrat que tots ells es consideren autèntics mestres calçotaires, no hi va haver manera que es posessin d'acord en cap dels processos necessaris per fer una bona calçotada.

Però, què seria una calçotada sense una bona salsa? La Maria Teresa va revelar, pas a pas, la recepta de la millor salsa de calçots. Si no vas prendre nota, apunta!

La parella formada per la Rossi i l'Ordisi van confessar de quina manera les conseqüències petarreres dels calçots els fan sentir molt més units.

A més, en Quim també va conèixer l'Enric, l'únic alcalde de Catalunya a qui li tallen el cap cada any; en Josep Maria, un marbrista que promociona les seves làpides funeràries d'una manera força especial, i en Ton, que, a part del seu preuat Mehari, té una cronologia vital molt particular.

 

VÍDEOS RELACIONATS