Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Un poble que té de tot

El bon rotllo de Sant Llorenç de la Muga, a "El foraster"

Sant Llorenç de la Muga és un poble que té de tot: vedet, ovnis, skimboard, partit de frisbee ultimate, i una banda de cellos elèctrics que toquen versions de pop, metal, dance... i que fan una versió de la banda sonora d'"El foraster" per flipar.

Sant Llorenç de la Muga, a la comarca de l'Alt Empordà, es troba situat al bell mig del que es coneix com l'Empordà de muntanya, però això no impedeix que en Quim hi acabi fent activitats més pròpies de la platja. Amb un bon grapat de veïns disputa el seu primer partit de frisbee ultimate, un esport de regles incertes però diversió garantida; i de la mà de la Irina i en Ricky, en Quim rebrà classes de skimboard, una modalitat de surf que deixa petja en la seva memòria i, sobretot, en el seu cos.

A Sant Llorenç coneixem els Northern Cellos, capaços de fer versions espectaculars de qualsevol cançó amb els seus cellos elèctrics; en Prim, que ofereix conversa a tothom qui passi per la plaça; i la Lola, una dona francesa amb l'esperit molt jove i l'ànima de vedet. En Quim també hi troba en Martí, un jove que es postula com a futur alcalde del poble, i en Pere, que amb només 8 anys, està disposat a arrabassar-li l'alcaldia. I des de l'Argentina hi va arribar en Mariano, per buscar-hi una nova vida, però el que hi ha acabat trobant és una nova família: la dels veïns que el van ajudar a tirar endavant el seu fill.

Quim Masferrer fent classes de 'skimboard', un esport que s'aprèn caient
Quim Masferrer fent classes de skimboard, un esport que s'aprèn caient
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut