El Foraster queda captivat per la història de la Maria i el Julian de Vilaller
Una llicó de vida, a "El foraster"

Després de patir un greu accident: "Aprendre a valorar cinc minuts de sol a l'hivern"

La Maria i el Julian són una parella de Vilaller que cada dia es diuen que s'estimen: Han après a viure la vida aprofitant cada moment com si fos l'últim i gaudint de totes les petites coses, com el simple gest de donar-se la mà, com si fossin les més grans

El Quim Masferrer té l'habilitat de trobar històries i gent fantàstica de sota les pedres quan visita els pobles de Catalunya amb "El foraster". I a Vilaller no ha estat menys perquè ens ha regalat moments únics com la conversa que té amb el Josep Maria i la Mari Carmen, una matrimoni de jubilats del poble que van en tàndem a tot arreu.

"El tàndem és com el matrimoni, que si no pedales junts et fots a terra" Josep Maria de Vilaller

 

Però de totes les històries que troba el Quim, n'hi ha una que ens ha negat els ulls: la de la Maria i el Julian, una parella del poble que després de viure l'experiència dura i traumàtica de patir un greu accident de cotxe viuen la vida valorant cada minut.

 

D'aquest petit poble de l'Alta Ribagorça el Foraster s'emporta un cop més moments plens d'amor, d'humor i autenticitat. Ja esperem el proper capítol!

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut