• L'esma del temps
  Veure vídeo

  L'esma del temps

  El 2011 una assemblea de veïns guanya les eleccions per tercera vegada a Figaró-Montmany. Governen implicant-hi la resta del poble, afrontant les dificultats econòmiques i les resistències a aquest nou model de democràcia participativa.

 • Perifèria
  Veure vídeo

  Perifèria

  "Perifèria" és una simfonia urbana dels marges d'una metròpoli europea com Barcelona. Una immersió en la memòria oblidada de Xavier Valls i el Pla Popular de Santa Coloma de Gramenet.

 • Manuel de Pedrolo. Trencant l'oblit
  Veure vídeo

  Manuel de Pedrolo. Trencant l'oblit

  Hi ha un Pedrolo més enllà del Mecanoscrit? El documental Manuel de Pedrolo, trencant l'oblit reivindica l'escriptor, 25 anys després de la seva mort.

 • Ala-kachuu: pren-la i corre!
  Veure vídeo

  Ala-kachuu: pren-la i corre!

  Més de la meitat de dones del Kirguizistan són segrestades per homes que segueixen la tradició ancestral de l'Ala-Kachuu (que es podria traduir com "agafa-la i corre) i es converteixen en els seus marits.

 • Flaixos per al meu blog. Juvé-Pallach
  Veure vídeo

  Flaixos per al meu blog. Juvé-Pallach

  Teresa Juvé, escriptora i pedagoga, és protagonista d'una vida apassionant i viuda de Josep Pallach, polític que va morir sobtadament el 1977. Recordant Pallach i descobrint Juvé, l'espectador recuperarà una part d'història passada i present.

Anar al contingut