Alain Vigneau
Com ens relacionem amb el nostre nen interior?

L'artterapeuta i expallasso Alain Vigneau a "Fil d'amor"

Escrit i dirigit per Frederico Custódio, el documental fa un retrat intimista sobre la vida i l'obra d'Alain Vigneau, un aclamat artterapeuta i expallasso

"Fil d'amor" ("Brin d'amour") explora la insòlita vida de l'artterapeuta i expallasso Alain Vigneau. Creador de la companyia teatral franco-espanyola La Stravagante, Vigneau ha dedicat més de vint anys al teatre professional. Actualment es dedica de forma exclusiva a la investigació en els àmbits terapèutics i artístics del món del clown, en què està reconegut internacionalment com un dels més grans exponents.

 

Alain Vigneau

El documental repassa la seva vida, des de l'edat més primerenca, com a pastor al Pirineu, fins a la seva carrera internacional com a pallasso, i explica com tota aquesta experiència de vida li va permetre adquirir una comprensió molt peculiar de la condició humana.

Seguint Vigneau a través d'un dels seus tallers artterapèutics, el documental ofereix un testimoni personal sobre el rescat de l'autenticitat humana, que convida a reflexionar sobre la nostra relació amb el nostre propi nen interior i inspira la possibilitat d'una vida més autèntica.

 

 

Fitxa tècnica
Direcció i guió: Frederico Custódio
Producció executiva: Frederico Custódio i Yulia Chupina
Direcció de fotografia: Jordi Azategui
Disseny de so: Enrique G. Bermejo
Ajudant de direcció: Renata del Coso
Ajudant d producció: Lucía Ezquer Recalde
Muntatge: Paula Miranda
Música: André Barros
2019

"Fil d'amor" ("Brin d'amour") és una producció d'Inner Motion Films.

Facebook @documental.Alain.Vigneau

 

Anar al contingut