Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
El darrer projecte del compositor

"Francesc Burrull. Un buit que s'ha d'omplir", un homenatge al gran sastre de la música catalana

Un documental dirigit per Àlex Gómez-Font i Pau Guixà que narra l'últim projecte del compositor, arranjador i pianista català abans de morir, recorre la seva àmplia carrera professional i reivindica la seva figura com a músic total. L'estrena al 33 es fa tres mesos després de la mort de Burrull i coincideix amb la participació del documental en la secció Panorama Nacional, al Festival In-edit 2021

El març del 2017, una editorial de Vilanova i la Geltrú publicava "On es desborda el sol", un recull de poemes de Pere Tàpias. Poc després, Francesc Burrull descobria l'existència del poemari, i decidia que la musicació d'aquells poemes es convertiria en la seva darrera creació musical abans de retirar-se.

"Francesc Burrull. Un buit que s'ha d'omplir" s'endinsa en les sessions creatives del darrer projecte de Francesc Burrull, en una lluita contra la inexorabilitat del pas del temps, amb la música com a triomfadora final.

Al mateix temps, el documental descobreix la transcendència de la participació del mestre Burrull en fites cabdals de la història de la música catalana col·laborant amb Raimon, Guillem d'Efak, Joan Manuel Serrat, Núria Feliu, La Trinca o Lluís Llach, entre molts d'altres, o component "El cant del Barça".

 

Fitxa tècnica
Direcció: Pau Guixà i Àlex Gómez-Font
Guió: Àlex Gómez-Font i Pau Guixà
Productor: Àlex Gómez-Font
Productor executiu TVC: Jordi Ambrós
Productor delegat TVC: Daniel Barea
Director Fotografia: Xavi Lapuente
Muntatge: Alexandra Pinto
Director de producció: Pau Guixà
Música: Francesc Burrull i Giuseppe Costa
Lingüista: Ignasi Oliver
Grafisme: Alexandra Pinto

"Francesc Burrull. Un buit que s'ha d'omplir" és una producció d'Àccent Films amb la col·laboració de TV3, la participació de la Plataforma per la llengua i Havana Seven i el suport de Fundació SGAE, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Barça Studios.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut