Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
L'estigma sobre les dones solteres

Amb motiu de la celebració de la Setmana de les Dones, "El documental" emet "Singled [Out]"

Dirigit per Mariona Guiu i Ariadna Relea, aquest documental explora l'estigma transcultural existent sobre la solteria femenina

"Singled [Out]" explica la història de cinc dones independents a quatre punts del món: la Manu, a Barcelona; la Jules, a Melbourne; la Shu i la Yang, a Shanghai; i la Melek, a Istanbul. En un món entès i concebut per estar en parella, totes elles viatgen per la vida solteres i, al mateix temps, miren d'esbrinar el paper que aquesta solteria juga a les seves vides.

Mitjançant aquestes històries, el documental aprofundeix en les preocupacions que han d'encarar les dones que viuen soles i parla dels mites que les diferents cultures perpetuen per tal de conservar la parella com l'"statu quo" de la societat.

Juntament amb les veus de reconeguts experts en els àmbits de la sociologia, el dret i la demografia, la pel·lícula és un viatge al cor de les dones solteres en l'era de l'amor modern.

 

Shu

 

Podeu veure el tràiler de "Singled [Out]" aquí.

 

Fitxa tècnica
Direcció: Mariona Guiu i Ariadna Relea
Guió: Ariadna Relea i Mariona Guiu
Realització: Ariadna Relea i Mariona Guiu
Productor: Ariadna Relea (Suricata Stories)
Productor executiu TVC: Jordi Ambrós 
Productor delegat TVC: Joan Pavón
Director fotografia: Ariadna Relea
Muntatge: Ariadna Relea
Música: Tolo Prats
Lingüista: Odile Arqué
Grafisme: Anna Aragonès

"Singled [Out]" és una producció de Suricata Stories, en coproducció de TV3 i Lacivert Film, en associació amb Un capricho producciones, l'ajut de l'ICEC, Eurimages i YES docu, i la col·laboració de Ambaixada d'Espanya a Austràlia, Casal Català de Victòria, Institut Ramon Llull, Antaviana i La Bonne Sonoteque.

 

Manu
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut