Dijous 16, a les 21.30, la Placeta, la Cellera de Ter, Girona

El documental interactiu "Això nostre" es presenta al FADE Festival

El Festival d'Art Digital i Electrònica de La Cellera de Ter acull la presentació d'aquest documental interactiu transmèdia que reflexiona sobre l'educació en l'entorn rural. El discurs s'articula a partir de l'escola La Vall, l'última escola rural de la comarca de la Selva i del seu municipi: Osor, de només 380 habitants, situat al bell mig de les Guilleries. El documental mostra les vivències diàries d'aquesta escola, per tal de comprendre la seva importància en un entorn castigat per la indústria i la globalització.

"Això nostre" es presenta el 16 de juliol al Festival d'Art Digital i Electrònica, que se celebra del 15 al 18 de juliol a la Cellera de Ter. La sessió convida els espectadors a viure una aventura multimèdia amb continguts reals i propers, de manera que poden interactuar i aprofundir en el contingut del documental i en els seus protagonistes segons els seus interessos i inquietuds.

 

Sinopsi

"Això nostre" és un documental interactiu que mostra les vivències quotidianes d'una escola rural que fomenten els valors específics de la vida de poble, del respecte envers els altres i de tenir cura amb la natura. La petita escola La Vall, amb vint alumnes i quatre professors, no només és un espai d'ensenyament, sinó que actua com a nucli familiar i socialitzador d'un entorn amb pocs recursos.

A través de les famílies de l'escola, el documental s'endinsa a Osor, un petit poble de 380 habitants situat al parc natural de les Guilleries, i en els pocs oficis que encara s'hi conserven. Un entorn poc prometedor que dificulta que la gent jove pugui seguir arrelada al poble.
 

 

Tràiler d'"Això nostre", projecte dirigit per Marc Auladell Casadevall

 

Això nostre
Web       
Facebook   
Twitter   
YouTube
   


Fitxa tècnica
Producció: Ivette Serrallonga Triadó
Direcció del projecte: Marc Auladell Casadevall
Disseny gràfic: Helena Corbera Duran
Càmeres: Marc Auladell Casadevall, Helena Corbera Duran i Laia Font Casellas
Muntatge: Marc Auladell Casadevall i Laia Font Casellas
Programació: Albert Sánchez Prada
So: Àngels Teixidor Ribas
Comunicació i premsa: Ivette Serrallonga Triadó
Música: Orchestra Fireluche
Música Original: CampikiPugui


Marc Auladell Casadevall, direcció
(Girona, 1989) Format amb els estudis de Grau Mitjà en Explotació de Sistemes Informàtics, Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques i Grau Universitari en Audiovisuals i Multimèdia de l'Escola Universitària ERAM (centre adscrit a la Universitat de Girona). Durant el tercer curs d'aquest grau va tenir l'oportunitat de realitzar un Erasmus a Dinamarca, a la Copenhagen School of Design and Technology en E-Concept Development.
Ha treballat en diferents empreses informàtiques i ha participat en diferents projectes audiovisuals.


Més informació sobre el documental a Catalunya
Web Documentals TV3 
Subscriu-te al butlletí   
documentals@ccma.cat

Anar al contingut