• Rosa Maria Calaf: "Arreu del món la dona continua reprimida i oprimida"
    Veure vídeo

    Rosa Maria Calaf: "Arreu del món la dona continua reprimida i oprimida"

    La Rosa Maria Calaf afirma que "una societat avança quan a la dona se li atorga un paper actiu". Ella ha estat a més de 170 països, només n'hi falten 13 per visitar. Però és que, a més, allà on ha estat, no hi ha anat per fer-hi turisme. Hi ha anat a conèixer la gent i a explicar què hi passa i com s'hi viu. Ella és una reportera amb majúscules.

    La Rosa Maria Calaf afirma que "una societat avança quan a la dona se li atorga un paper actiu". Ella ha estat a més de 170 països, només n'hi falten 13 per visitar. Però és que, a més, allà on ha estat, no hi ha anat per fer-hi turisme. Hi ha anat a conèixer la gent i a explicar què hi passa i com s'hi viu. Ella és una reportera amb majúscules.

  • Julio Manrique: "El teatre és la vida condensada"
    Veure vídeo

    Julio Manrique: "El teatre és la vida condensada"

    La seva mirada encisa. El seu nom és sinònim de sales de teatre plenes. En Julio Manrique és actor, director, emprenedor i autor de teatre. Ara sembla que estigués destinat a triomfar a l'escena, però ell va estudiar Dret. I després, volia dedicar-se al periodisme. Per sort, va ser descobert ben aviat -amb només 19 anys- i des de llavors la seva carrera no ha fet altra cosa que concatenar èxits.
    A "El divan", ens explica com ho fa per treballar amb la seva parella i amb el seu millor amic, amb qui ha format una productora de teatre. Ens diu que li agrada fer de pare i explica com l'han marcat els papers de Shakespeare que ha interpretat.
    En Julio s'asseu còmodament a "El divan" per seduir amb el seu discurs, els seus ulls i la seva manera d'entendre la vida i el teatre.

    La seva mirada encisa. El seu nom és sinònim de sales de teatre plenes. En Julio Manrique és actor, director, emprenedor i autor de teatre. Ara sembla que estigués destinat a triomfar a l'escena, però ell va estudiar Dret. I després, volia dedicar-se al periodisme. Per sort, va ser descobert ben aviat -amb només 19 anys- i des de llavors la seva carrera no ha fet altra cosa que concatenar èxits. A "El divan", ens explica com ho fa per treballar amb la seva parella i amb el seu millor amic, amb qui ha format una productora de teatre. Ens diu que li agrada fer de pare i explica com l'han marcat els papers de Shakespeare que ha interpretat. En Julio s'asseu còmodament a "El divan" per seduir amb el seu discurs, els seus ulls i la seva manera d'entendre la vida i el teatre.

  • Joan Roca: "Volem recuperar receptes antigues de les àvies per conservar els sabors i millorar la tradició"
    Veure vídeo

    Joan Roca: "Volem recuperar receptes antigues de les àvies per conservar els sabors i millorar la tradició"

    Ser el millor del món sempre és difícil. I un cop ho has aconseguit, encara és més complicat mantenir-t'hi. Joan Roca és gironí i ha estat guardonat en diverses ocasions com el millor cuiner del món. El Celler de Can Roca, el restaurant que lidera amb els seus germans, té tots els premis més prestigiosos del sector. El van obrir inspirats en el restaurant dels seus pares, un restaurant senzill en un barri senzill de Girona. Des de llavors, no han parat de crear i d'investigar. En Joan ha vingut a "El divan" per desconstruir-se parlant de la família, de gastronomia, del present, del futur i del Celler. "El divan" de Joan Roca, igual que la millor cuina, és de cocció lenta i fa xup-xup. Amb Sílvia Cóppulo.

    Ser el millor del món sempre és difícil. I un cop ho has aconseguit, encara és més complicat mantenir-t'hi. Joan Roca és gironí i ha estat guardonat en diverses ocasions com el millor cuiner del món. El Celler de Can Roca, el restaurant que lidera amb els seus germans, té tots els premis més prestigiosos del sector. El van obrir inspirats en el restaurant dels seus pares, un restaurant senzill en un barri senzill de Girona. Des de llavors, no han parat de crear i d'investigar. En Joan ha vingut a "El divan" per desconstruir-se parlant de la família, de gastronomia, del present, del futur i del Celler. "El divan" de Joan Roca, igual que la millor cuina, és de cocció lenta i fa xup-xup. Amb Sílvia Cóppulo.

  • Montserrat Carulla: "Que no em temptin a tornar a pujar als escenaris perquè els diré que sí"
    Veure vídeo

    Montserrat Carulla: "Que no em temptin a tornar a pujar als escenaris perquè els diré que sí"

    Guapa, valenta, amb talent i molta determinació. Montserrat Carulla s'asseu a "El divan" per reflexionar sobre la seva història i la història de les dones de la seva generació.
    L'actriu ens parla de la infelicitat en el seu primer matrimoni i de la dificultat de treballar com a dona, sobretot després de separar-se.
    Durant gairebé una hora de conversa, Carulla també troba un moment per explicar secrets que fa un temps eren inconfessables, com ara la relació que va tenir amb Palau i Fabre o que l'Albert Boadella li va "tirar la canya".

    Guapa, valenta, amb talent i molta determinació. Montserrat Carulla s'asseu a "El divan" per reflexionar sobre la seva història i la història de les dones de la seva generació. L'actriu ens parla de la infelicitat en el seu primer matrimoni i de la dificultat de treballar com a dona, sobretot després de separar-se. Durant gairebé una hora de conversa, Carulla també troba un moment per explicar secrets que fa un temps eren inconfessables, com ara la relació que va tenir amb Palau i Fabre o que l'Albert Boadella li va "tirar la canya".

Anar al contingut