El rumb d'Artur Mas
Quina diferència hi ha entre fer un pas al costat o un pas enrere? Us asseguro que finalment, quan Artur Mas s'asseu a "El divan" de TV3, això queda clar. Continua en primera línia, pendent de si pot/vol/cal que torni a xutar a porteria.
El rumb d'Artur Mas
L'expresident de la Generalitat seu a "El divan"

El rumb d'Artur Mas

Quina diferència hi ha entre fer un pas al costat o un pas enrere? Us asseguro que finalment, quan Artur Mas s'asseu a "El divan" de TV3, això queda clar. Continua en primera línia, pendent de si pot/vol/cal que torni a xutar a porteria.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

"Si té el vent en contra, no navegui", em diu Artur Mas a "El divan", de TV3, amb la brúixola a les mans que li regalem. "És llarg una estona llarga". "Per encarar el rumb", afegeix. L'expresident de la Generalitat no és de cap manera una persona que mira el passat, sinó que encara el futur mentre desgrana amb precisió l'estratègia a seguir per l'independentisme: guanyar totes les eleccions per augmentar la legitimitat, tenir més aliats internacionals, fer una obra de govern molt bona tot i tenir una autonomia retallada, i incidir en el govern de Madrid. Govern que més s'estima que encapçalin aquells que, tot i ser també dels del 155, no venen contínuament amb un llumí a la mà per calar foc a Catalunya, diu. Asseure's i que les forces independentistes (JxCat i ERC) parlin amb PSOE, Unides Podem i PNB.

Mas creu que al nostre país ja tenim el nivell de tensió que necessitem i no ens en cal més, en contraposició amb les tesis que semblaria que defensa Carles Puigdemont, amb qui s'entén tot i que no sempre hi coincideixi. Encara en el temps polític, Artur Mas defensa que tan real és la Catalunya independentista com la unionista. I si en aquest espai els socialistes van guanyant posicions, es converteixen en un interlocutor a reforçar.

A "El divan", a l'expresident -permeteu-me que us ho digui- li cau la bava quan veu la Michelle Pfeiffer cantant a sobre del piano en la pel·lícula "The fabulous Baker Boys"i assegura que l'Helena Rakosnik és el puntal de la seva vida.

S'enfada de manera divertida quan li recordo que Duran i Lleida també lluitava per ser el successor de Jordi Pujol. Amb esperit esportiu, es mira els "Polònia", en què ell sempre ha estat una estrella rutilant, i confessa que durant una època els amics li demanaven que ballés amb el Mas Style.

La malaltia ha fet estralls en la seva família i se'n ressent. Assegura que no li importa el llegat que pugui deixar i resa poc, però mai per Catalunya, per qui sí que vol brindar.

Aquest Mas que s'asseu a "El divan" no es despentina, és veritat, però riu sovint, està seriós en altres moments i se'l veu pròxim. Us asseguro que intentaré portar la Pfeiffer al plató de TV3 i ajuntar-los. La flamarada està assegurada.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut