El crac - Primera temporada
Els personatges

 

La sèrie

Joel Joan és "El crac", director, protagonista i creador -juntament amb Hèctor Claramunt- d'una comèdia televisiva on barreja realitat i ficció.

A "El crac" Joel Joan és un tipus incongruent, inconsistent, intransigent, indecent, insuportable, incoherent, insaciable...  En resum, tots els adjectius que comencin per "in" li escauen prou bé, sobretot el d'"incendiari", ja que als seus 42 anys en Joel ho ha cremat tot. Està més sol que la una. Ningú no vol treballar amb ell, víctima de la seva (merescuda) mala fama.

El contrapunt de Joel Joan és l'encantador, entranyable i desitjat actor Roger Coma. L'home amb qui somien dones i homes, tietes i tiets... 

El punt de partida d'"El crac" és quan la gran producció catalana de l'any, "Moragues, el gran general" es queda sobtadament sense protagonista. En Joel farà mans i mànigues per aconseguir el paper d'aquesta producció que dirigeix en Nico (Miki Esparbé), que l'odia a mort, i que té la productora de moda del moment, la KItti Fullola (Assumpta Serna).

La sèrie es mou en una realitat paral·lela, és un fals "reality", una ficció dins de la ficció, i en cada capítol tindrà "cameos" sorpresa, com Xavier Sardà, David Janer,Bibiana Ballbè, Jaume Balagueró, Eudald Carbonell, Ramon Pellicer, Helena Garcia Melero i Empar Moliner.
Anar al contingut