Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

La passió del Joel Joan pels musicals ve de lluny

El número musical del capítol "El gran comiat" de la sèrie "El crac" no ha estat l'únic en què hem vist el Joel cantant i ballant a TV3. Recuperem diversos moments en què l'actor mostra el seu vessant més musical.

La companyia de "La família Qong" cantant el "Tornarem" de Lax'n'Busto va ser el punt àlgid d'"El gran comiat", l'últim capítol de la segona temporada d'"El crac". Va ser una escena molt aplaudida pels fans, tal com mostren aquests tuits

Però aquesta no ha estat l'única vegada que el Joel Joan ha usat el gènere musical per convertir en especial un capítol d'una sèrie. El "Tinc ritme" de "Plats bruts" ens va deixar números que sempre recordarem.


Al programa "Tons", va interpretar la cançó "Jo", amb lletra d'un poema d'Enric Casasses


A l'espai "Bojos pel ball" va defensar "That'ill be the day" de Buddy Holly


I també va col·laborar amb l'espai "12 punts" on el vam veure cantant i ballant sobre l'escenari: 


Al teatre, també va participar al musical "Sóc lletja", de la companyia Kràmpack, un muntatge escrit per Jordi Sánchez i dirigit per Sergi Belbel. El "TN migdia" ens ho va explicar.

 

I, a vegades, no li ha calgut ni cantar. Així va entrar ballant el Joel Joan a "El club" per parlar del muntatge "Intimitats".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut