Albert Om, amb Leopoldo Pomés.
Albert Om, amb Leopoldo Pomés.
Actualment s'emet la cinquena i última temporada d'"El convidat". Tretze grans personatges completaran una etapa en què Albert Om haurà visitat més d'una seixantena de persones. 
 
Albert Om ha volgut triar uns personatges més únics que mai i amb moltes coses a dir, com Lluís Llach, Ada Colau, Josep-Lluís Carod-Rovira, Sor Lucía Caram, la senyora Rius, Leopoldo PomésJoan Massagué, Albert Espinosa, Albert Serra, Tomeu PenyaFrancesc Granja, un home que va tenir un accident que el va deixar tetraplègic fa 20 anys.

Finalment hauran estat 65 caps de setmana, 3.000 hores de convivència, cinc anys de conèixer altres mons i altres cases, compartint espais, família, àpats, nit, oci i, sobretot, conversa.
 
"El Convidat" s'acomiada com un dels programes de més èxit dels últims anys. Amb una mitjana d'audiència de 700.000 espectadors en les quatre temporades anteriors i un 22,3 % de share. L'espai, dirigit per Albert Om, va rebre el premi Zapping de televisió com a millor programa del 2010, i el 2011, un Ondas.
 
Anar al contingut