El concurs Sona9 comença els concerts en directe per triar els cinc grups semifinalistes
El concurs Sona9 comença els concerts en directe per triar els cinc grups semifinalistes
Calendari dels concerts preliminars del concurs Sona9

El concurs Sona9 comença els concerts en directe per triar els cinc grups semifinalistes

Arrenquen en directe els concerts de la XX edició del concurs Sona9 per escollir els cinc semifinalistes del 2020

Arrenquen en directe els concerts de la XX edició del concurs Sona9 per escollir els cinc semifinalistes del 2020. Aquest any, la convocatòria ha registrat una xifra històrica de participants, 139 grups i solistes d'arreu. El jurat del concurs Sona9 2020, integrat per membres de Catalunya Ràdio-iCat, TV3 i Enderrock, ha escollit 18 grups i solistes catalans, que actuaran en directe en escenaris de Barcelona, València i Palma. D'entre tots, el públic i el jurat escolliran els 5 semifinalistes.

En la nova edició del concurs de nous talents més important de la música en català, les actuacions es podran seguir i votar en directe per streaming a través d'iCat.cat. A més, els concerts es faran amb totes les mesures sanitàries pertinents i els aforaments limitats. Després dels concerts, el jurat escollirà 4 dels 18 grups classificats, i el cinquè s'escollirà per vot popular.

Calendari dels concerts preliminars


Fàbrica Estrella Damm de Barcelona

Dimarts 1 de setembre - 20.00
Lles (Cançó d'autor · Collbató) + Irieix (Cançó-pop · Granollers) + Franc (Pop · Barcelona)
Dimecres 2 de setembre - 20.00
Pol Bordas (Música urbana · Girona) + Karla amb K (Cançó-pop electrònic · Barcelona) + Efímer (Pop · Vic)
Dimarts 3 de setembre - 20.00
Goliat (Post-rock · Granollers) + Les Buch (Punk-rock · Terrassa) + Cuarto Segunda (Hip-hop · Lleida)
Dijous 10 de setembre - 20.00
Joa Lwest (Cançó d'autor · Rubí) + Paunezz (Pop d'autor · Igualada)
+ Remei de Ca La Fresca (Pop · Arbúcies)

Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma

Divendres 18 de setembre - 20.30
Reïna (Pop · Manacor) + Verlaat (Pop · Maó) + Escarràs (Fusió · Pla de Mallorca)


Wah Wah Club de València
Dijous 17 de setembre - 22.00
Laura Esparza i Carlos Esteban (Pop-folk · València) + Òrbites (Indie-rock · València) + El Tio La Careta (Fusió · València)

Les cinc propostes semifinalistes hauran de superar durant el mes d'octubre les proves del concurs Sona9, que consten d'un concert acústic a iCat i la gravació d'una cançó original a Bucbonera Studios amb la producció de Joana Serrat i el suport tècnic de Tomàs Robisco. De la darrera fase en sortiran els tres finalistes que actuaran a la final del Sona9 2020, prevista el 18 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona.

El concurs, adreçat a l'escena emergent, valora especialment els artistes que encara no tenen una trajectòria o una vinculació professional amb el món de la música i està organitzat pel Grup Enderrock, Catalunya Ràdio-iCat, TV3 i els departaments de Cultura i Joventut de la Generalitat de Catalunya, té la col·laboració de les Cases de la Música i la Fundació SGAE, i el patrocini d'Estrella Damm. A més, el Sona9 té el suport del Govern de les Illes Balears, l'Ajuntament de Palma, IB3 i la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Cultura i Àpunt.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut