• El col·lapse - El programa (Capítol 8)
  Veure vídeo

  El col·lapse - El programa (Capítol 8)

  Un grup d'activistes irromp al plató de televisió des d'on s'emet un programa de gran audiència en directe on participa la ministra d'Ecologia. L'objectiu és fer una crida davant de les càmeres perquè el govern prengui mesures per superar el col·lapse imminent que hi haurà a la societat i conscienciï la gent perquè es prepari per un esfondrament que ja no es pot evitar.

 • El col·lapse - L'illa (Capítol 7)
  Veure vídeo

  El col·lapse - L'illa (Capítol 7)

  170 dies després. Sofia Desmarest navega a la deriva en un veler a la recerca de l'illa on s'ha de refugiar del col·lapse econòmic i general de la societat. Ha pagat molts diners per assegurar-se una plaça en aquesta illa i ara no hi pot arribar. Intenta contactar-hi, però costa molt. Se li ha acabat l'aigua i el menjar i està desesperada.

 • El col·lapse - La residència de gent gran (Capítol 6)
  Veure vídeo

  El col·lapse - La residència de gent gran (Capítol 6)

  En Marco és l'únic treballador que queda en una residència de gent gran i ha de fer malabarismes per tenir cura de tots, sobretot des que s'han acabat els medicaments i no en pot donar als avis que en necessiten. Tot i així, no ha perdut el sentit de l'humor i sempre té una paraula amable per a tots. Fins al dia que els roben tot el menjar que tenien i es queden sense res.

 • El col·lapse - La central (Capítol 5)
  Veure vídeo

  El col·lapse - La central (Capítol 5)

  En una central nuclear, un grup de gent intenta restablir a la desesperada el subministrament elèctric per fer funcionar el sistema de refrigeració de la central i evitar una explosió catastròfica que provocaria una radiació que obligaria a evacuar tothom que hi hagués en un radi de 50 quilòmetres. No queda gaire temps i l'equip de la central ha de treballar contra rellotge per trobar una solució al problema.

Anar al contingut