Amb la col·laboració de TV3

"El cerro de los dioses" s'estrena a la gran pantalla

El pròxim 30 d'octubre arriba a les sales el llargmetratge "El cerro de los dioses", una comèdia satírica participada per TV3 que investiga el rerefons macabre d'uns premis audiovisuals que se celebren en un poblet de Castella-la Manxa.

La comèdia satírica "El cerro de los dioses" s'estrena el 30 d'octubre als cinemes. Rodada com a fals documental, és l'òpera prima de Daniel M. Caneiro. Està interpretada per Paula Muñoz, Jaume Ulled, Itziar Castro, Lluís Altés i Carmen Muñoz, entre d'altres, però també compta amb la participació de personatges del món del cinema tan coneguts com Isabel Coixet, Raúl Arévalo, José Corbacho, Macarena  Gómez i Patricia Montero.

 

 

La Paula (Paula Muñóz), directora de documentals, investiga un influencer, una actriu i un director de cine que han estat convidats a La Siega, una celebració que es fa en un petit poble de Castella-la Manxa, on se'ls ret un homenatge per les seves carreres dins el món audiovisual. Però rere els premis s'amaga la intenció d'oferir les seves ànimes a un deu antic que viu a les muntanyes, amb l'objectiu aconseguir l'èxit i la fama en les seves carreres.

La cinta desplega diferents punts de vista, ja que, d'una banda, ofereix les entrevistes dels famosos (Isabel Coixet, Raúl Arévalo, José Corbacho, Macarena Gómez, Itziar Castro i Patricia Montero) i, de l'altra, els interrogatoris, les bromes i comentaris de l'influencer… Tot per poder esbrinar la fosca llegenda que amaga La Siega a Fuentelsaz del Campo, poble d'on és la familia de la dona del Caneiro.

Escena d'
Escena d'"El cerro de los dioses"

La pel·lícula s'ha rodat entre Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Fuentelsaz del Campo (Guadalajara), i ha aconseguit una menció especial a millor pel·lícula (Premi del Jurat) al festival Sant Cugat Fantàstic. També ha estat nominada com a millor llargmetratge al Grossmann Fantastic Film and Wine Festival (2019) . D'altra banda, va ser guanyadora del Coming Soon al Festival Fantàstic de Sitges 2018, i ha estat seleccionada pel Fant Bilbao, el Festival internacional d'Alacant, el Cerdanya Film Festival, el Kronos Art Barcelona i el Noxturna Madrid.

És una producció de LaCima Producciones, Odessa Films, Cromagnon Producciones, Altamira Entertainment i Sevenfor Servicios Audiovisuales, amb la participació de TV3.

Anar al contingut