Una participació de TV3

"El cerro de los dioses" es projecta al Festival Nocturna de Madrid

La pel·lícula "El cerro de los dioses", amb participació de TV3, es presentarà el 22 d'octubre a la secció oficial Dark Vision de l'International Fantastic Film Festival, que se celebra a Madrid del 22 al 26 d'octubre

La pel·lícula de Daniel M. Caneiro "El cerro de los dioses" es podrà veure el 22 d'octubre al Nocturna Madrid, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic. El llargmetratge, amb participació de TV3, explica la història de la Paula, una directora de documentals que investiga una "influencer", una actriu en hores baixes i un director de cinema d'autor, als quals conviden a un petit poble per oferir les seves ànimes a un antic déu i així aconseguir fama i èxit en les seves carreres. És una reinterpretació del mite de Faust, en el qual la Paula i el Pedro, el seu productor, investiguen diferents personatges famosos, d'entre els quals destaquen: Itziar Castro, Will Shephard i Pau Escobar, que han estat convidats a La Siega, una celebració d'un petit poble de Castella-la Manxa.

La pel·lícula s'ha rodat, en la seva totalitat, a mode de fals documental entre Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Fuentelsaz del Campo, a Guadalajara. És una producció LaCima Producciones, Eterea Films, Sevenfor, Altamira Entertainment, Odessa Films i Cromagnon Producciones, amb la participació de TV3.

El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Madrid és una cita ja consolidada per als aficionats al cinema fantàstic, els thrillers, el terror i la ciència-ficció, que volen gaudir de les últimes tendències del cinema de gènere. S'hi podran veure projeccions de pel·lícules sense estrenar, clàssics, convidats i activitats paral·leles que coincideixen amb la celebració de les festes de Halloween.

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Direcció i producció: Daniel M. Caneiro
Guió: Daniel M. Caneiro i Borja Figuerola
Intèrprets: Paula Muñoz Rodríguez, Christian Caner, Itziar Castro, Will Shephard, José Corbacho, Raúl Arévalo, Patricia Montero, Dafnis Balduz, Melina Matthews, Alain Hernández, Jaume Ulled, Isabel Coixet, Macarena Gómez, Carmen Muga i Lluís Altés.
Direcció de fotografia: Jep Brengaret
Música original: Maese César

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut