Anar a la navegació principal
El blog d'activitats

Un logo exclusiu per a les entitats

Ja teniu tots els detalls tancats de la vostra activitat solidària i voleu crear cartells per fer-ne difusió?

No dubteu a dissenyar materials per penjar o difondre a les xarxes socials i fer saber la vostra activitat. Recordeu que podreu utilitzar el logo exclusiu per als organitzadors d'activitats de La Marató. Us el proporcionarem quan inscriviu l'activitat a través del formulari que trobareu al web. Un cop validada la vostra inscripció pel Departament d'Activitats, rebreu el logo juntament amb les indicacions en el correu de resposta.

Cal que feu servir únicament aquest logo, si us plau, no utilitzeu el de la Fundació La Marató de TV3 ni el del programa. Un cop feu les vostres creacions, si us plau, envieu-nos-les per correu electrònic per poder validar l'ús del logotip. 

Felicitats per la vostra solidaritat un any més! La Marató diu molt de vosaltres.

Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts