Anar a la navegació principal
El blog d'activitats

Sumem per la salut mental

Ja són moltes les activitats celebrades per La Marató 2021 i pocs ens heu anunciat la recaptació final: recordeu que només amb la vostra comunicació farem pujar plegats el marcador!

No dubteu a comunicar la vostra recaptació únicament a través de la web perquè puguem fer ressò durant el programa de TV3.

1. Per comunicar la xifra de la recaptació:
Entreu a "l'espai d'activitats" i ompliu les dades a l'apartat "La teva recaptació".

2. Feu l'ingrés de la recaptació:
Preferentment amb targeta. En cas de preferir l'opció d'oficina bancària, imprimiu les instruccions per fer l'ingrés, us seran imprescindibles. Les trobareu a "instruccions d'ingrés".

Enhorabona per tot l'esforç als organitzadors/es d'activitats! Sou moltes les entitats que esteu fent pujar el marcador en aquesta edició dedicada a la salut mental.

Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts