Anar a la navegació principal
El blog d'activitats

Més de 1.000 actes solidaris que faran de les minories una majoria

La mobilització de la societat catalana entorn de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio s'estén a tot el territori català per convertir aquesta edició del 2019 en una nova festa solidària col·lectiva

La mobilització de la societat catalana entorn de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio s'estén a tot el territori català per convertir aquesta edició del 2019 en una nova festa solidària col·lectiva. Ja són més d'un miler els actes inscrits per l'edició centrada en les malalties minoritàries, una xifra que continuarà creixent fins al 15 de desembre.

Com cada any, la ciutadania pren la iniciativa en l'organització d'accions festives amb l'objectiu de fer pujar el marcador del programa. Ja són 373 les poblacions implicades a Catalunya i 5 fora del territori català.



Us convidem un any més a idear la fórmula que us escaigui millor: un concert, un festival, una xocolatada o una ruta per recaptar diners en un ambient participatiu i solidari. Marqueu la data en vermell al calendari i sigueu protagonistes un any més ja que, cada pas endavant, encara que sembli petit, és una gran victòria. Per això, La Marató del 2019 compta amb vosaltres!
Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts