Anar a la navegació principal
El blog d'activitats

Logo exclusiu per a les activitats solidàries

Ja heu inscrit la vostra activitat? És hora de donar-la a conèixer!

Un cop validada la vostra inscripció a través del formulari que trobareu al web, rebreu --en el correu de confirmació-- el logo exclusiu per als organitzadors d'activitats de La Marató:

Dissenyeu el vostre cartell utilitzant únicament aquest logo. Si us plau, no utilitzeu el de la Fundació La Marató de TV3 ni tampoc el del programa. Un cop tingueu creat el vostre cartell, envieu-nos-el per correu electrònic a activitatsperlamarato@ccma.cat per poder validar-lo.

A continuació, us deixem algunes indicacions que us seran de gran utilitat a l'hora de crear el vostre cartell. En cas que vulgueu utilitzar la imatge gràfica de La Marató 2022, que trobareu a l'apartat "La campanya", sisplau mantingueu-la intacta, sense retocar-ne l'eslògan, el fons o els colors.

Moltes gràcies per seguir les indicacions i que tingueu molt èxit en la vostra activitat d'enguany!

Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató. Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts