Anar a la navegació principal
El blog d'activitats

Catalunya, més imaginativa que mai amb les activitats per a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio

Aquest any a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio a hores d'ara ja s'hi han inscrit més de 300 activitats, a més de 150 municipis de Catalunya, moltes d'elles fetes en el període de vacances i sempre que les mesures sanitàries ho han permès.

Les activitats solidàries per recollir fons per a La Marató comencen a posar-se en marxa. Aquest any, les associacions i entitats hi han de posar un punt extra de creativitat, reinventant-se per adaptar-se a les restriccions sanitàries. Pràcticament totes les activitats solidàries que s'organitzaven en edicions anteriors s'han reconvertit i han fet una altra activitat alternativa, com és el cas de "La Patum confinada", al Berguedà; La campanya "Som el que fem", al Baix Camp, confeccionant mascaretes, bates i casquets per al personal sanitari, o "Tossa suma", a la Selva, amb classe de ball i coreografies amb la participació de l'Escola Municipal de Música. A més, també hem destacat els origamis de la Mútua General de Catalunya i els calendaris solidaris de l'Hospital d'Olot.

Les activitats solidàries per recollir fons per a La Marató ja s'han posat en marxa

ARXIVAT A:
La Marató
Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts